Indlæser...

Stor bakke i grøn

Varenummer
673658
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

309,00 kr.

Beskrivelse

Her præsenteres en smart og praktisk bakke fra NEON LIVING, som er lavet af akrylmateriale. Bakken er alsidig og kan bruges både som serveringsbakke og til opbevaring af breve og papirer på kontoret samt til opbevaring af olie/eddike og krydderier i køkkenet.


Bakken er tilgængelig i 9 flotte neonfarver og i en mindre version. Størrelsen på denne model er 29x41 cm og passer perfekt til større serveringsformål eller til organisering af større papirbunker.


Bakkens flotte design og holdbare konstruktion i akrylmateriale gør den til en stilfuld og praktisk tilføjelse til enhver indretning. Uanset om du bruger den til at servere mad og drikkevarer eller til at holde styr på dine papirer eller krydderier, vil denne bakke være et praktisk og stilfuldt element i dit hjem eller på kontoret.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna