Indlæser...

Stölzle Nosing Glas 194ml

Varenummer
9747
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

45,00 kr.

Beskrivelse

Lækkert Nosing glas fra Stölzle

Selvom drikkevarer i sig selv smager godt, så kan visse drikkevarer dog godt blive lidt bedre hvis man sørger for at servere det i et glas, som er beregnet til den givne drikkevarer. For hvis man for eksempel vælger et glas som dette Nosing glas fra Stölzle vil man opleve, at smagen bliver bedre når man drikker af det. For glasset er nemlig udviklet til at få de helt rette smage frem. Der findes flere forskellige glas i samme serie og derfor kan man vælge at købe flere glas fra samme serie således, at de passer sammen. Det kan både være pænt hvis man køber glas til hjemmet eller til den professionelle bar eller den professionelle restaurant. De vil gøre, at det der bliver serveret i dem bliver endnu mere lækkert og appetitvækkende.

Høhe (cm): 13 Durchmesser (cm): 7,5 Volumen (ml): 194 Eichung (l): keine Oberfläche: eben Hersteller: Stölzle Lausitz Ejendomsforhold : spülmaschinengeeignet

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna