Indlæser...

Spytspand til vin 3l sort

Varenummer
680079
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 186,75 kr. Normalpris 249,00 kr.
Spar 25% (62 kr)

Beskrivelse

Sort Spytspand til Vin, 3 liter


For at sikre en elegant og diskret måde at skille sig af med overskydende vin under vinsmagning eller professionel vinservice, præsenterer vi vores sort spytspand til vin med en kapacitet på 3 liter. Denne spytspand er designet til at imødekomme behovene hos vineksperter og vinentusiaster.


Vores sort spytspand er fremstillet af holdbart materiale og har en rummelig kapacitet på 3 liter, hvilket giver tilstrækkelig plads til at opsamle vinrestene, når du smager eller evaluerer vine.


Den sorte farve giver spytspanden et stilfuldt og raffineret udseende, og den kan nemt integreres i ethvert professionelt eller hjemmemiljø.


Spanden er let at håndtere og rengøre, hvilket gør det nemt at opretholde en hygiejnisk og praktisk vinsmagning eller vinservicering.


For at opretholde et højt niveau af professionalisme og elegance i din vinoplevelse, skal du vælge vores sort spytspand til vin. Det er den perfekte ledsager til vinsmagning eller andre vinevents, hvor der er behov for en elegant og diskret måde at håndtere overskydende vin på.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna