Indlæser...

SPISESKE CHIPPENDALE 20,1 CM LANG

Varenummer
9846
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

35,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 29,00 kr. . Spar 17%

Beskrivelse

Pæn Chippendale ske med lækkert skaft

En god ske bør altid have et godt skaft da det er det, som gør, at man føler, at den er lækker at bruge. Denne Chippendale spiseske har et godt skaft, som ligger rigtig godt i hånden og den er derfor meget dejlig at spise med. Udover, at den er rar at spise med så skiller den sig også ud ved, at den er meget pæn. Det er især de smukke detaljer, som gør, at den er pænere end mange andre af de spiseskeer du ser normalt. Den har nemlig et smukt mønster på skaftet, som leder tankerne hen til fine middagsselskaber, hvor man gør meget ud af borddækningen. Selvom man vælger nogle helt almindelige tallerkener, så vil denne spiseske gøre, at borddækningen alligevel bliver rigtig pæn. Skeen er 20,1 cm lang, og den passer perfekt til de øvrige dele af Chippendale bestikserien.
 
Chippendale er en elegant og flot bestikserie. Alt er i 18/10 højpoleret kromstål. Det er med solide/massive skafte. Længde : 20,1 cm
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna