Indlæser...

Spisegaffel Sort Inka

Varenummer
691813
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.
Spisegaffel Sort Inka er tilgængelig i intervaller af 12

Beskrivelse

Spisegaffel Long Size Inka er en stilfuld og funktionel spisegaffel, der er designet til at give dig ekstra rækkevidde og kontrol, når du nyder dine måltider. Her er nogle af de vigtigste træk ved denne spisegaffel:


Længere skaft: Spisegaffelens skaft er længere end en standard gaffel, hvilket gør det nemt at nå ind i dybe skåle eller serveringsfade. Dette er praktisk, når du ønsker at tage store bidder af mad eller blande salater.


Elegant design: Inka Long Size spisegaffel har normalt et elegant og moderne design, der passer godt til både hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Det er en stilfuld tilføjelse til dit spisestel.


Rustfrit stål konstruktion: Spisegaffelen er typisk fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål, hvilket giver den holdbarhed, modstandsdygtighed over for korrosion og nem vedligeholdelse.


Alsiger og alsidig brug: Udover at være praktisk til almindelig måltidsbrug kan denne gaffel også være velegnet til brug som salatgaffel, til at røre pasta eller til at servere forskellige retter, hvor en længere skaft er en fordel.


Nem rengøring: Gaffelen er normalt let at rengøre, enten i opvaskemaskinen eller ved håndvask.


Spisegaffel Long Size Inka er en praktisk og elegant spisegaffel, der kan gøre dine måltider mere behagelige og praktiske. Med dens længere skaft kan du nemt håndtere forskellige serveringsretter og opnå fuld kontrol over din spisning. Det er et alsidigt redskab, der passer til forskellige spisesituationer og gør det muligt for dig at nyde din mad fuldt ud.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna