Indlæser...

SPISEGAFFEL P3 21 CM

Varenummer
9872
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

15,00 kr.

Beskrivelse

Pæn og funktionel spisegaffel fra P3

Skal du købe spisegafler og andet bestik i store mængder så er det en ide at kigge nærmere på den bestikserie, som hedder P3. bestikserien kan findes her på siden og er en af de mest populære bestikserier, som vi tilbyder. Denne spisegaffel passer lige ind i denne serie og er lavet i et flot og moderne design. Mange har hørt om bestikserien P1, som på mange måder minder om P3. dog er den nyere P3-serie væsentligt mere moderne og man kan se, at der er sket noget i forhold til designet. Det gælder også for denne spisegaffel, som ser en smule anderledes ud end de spisegalfer man kunne finde før. Kvaliteten er dog som altid høj og det er blandt andet noget man kan se ud fra materialet højpoleret kromstål. Længden på spisegaflen er 23 cm.
 
P3 er den nye og moderne udgave af P1 Ønsker du en bestik serie der følger med udviklingen, men stadigt er til fast lavpris - så er løsningen lige her. Alt er i 18/0 højpoleret kromstål. Længde : 23 cm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna