Indlæser...

SPISEGAFFEL P3 21 CM

Varenummer
9872
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

15,00 kr.

Beskrivelse

P3 Spisegaffel - Et Moderne og Funktionelt Valg

Denne spisegaffel fra P3 er både stilfuld og funktionel. Med sin længde på 21 cm passer den perfekt til enhver spisesituation. Den er lavet af sølvfarvet materiale og har et moderne design, der skiller sig ud fra traditionelle spisegaffler.

P3-serien er en populær bestikserie, der følger med udviklingen. Denne spisegaffel er en del af serien og er lavet af højpoleret kromstål, hvilket sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Den er både elegant og praktisk og vil være et perfekt valg til både hverdag og festlige lejligheder.

Uanset om du køber spisegafler i store mængder eller bare har brug for en enkelt, er P3-serien et godt valg. Denne spisegaffel er et bevis på den moderne og stilfulde stil, som serien repræsenterer.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna