Indlæser...

SPISEGAFFEL CHIPPENDALE 20,1 CM LANG

Varenummer
9845
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

35,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 29,00 kr. . Spar 17%

Beskrivelse

Smuk Chippendale spisegaffel

Intet pynter så godt på et bord, som smukt bestik, og dine gæster vil elske at spise med denne skønne spisegaffel, som både er yderst funktionel og som lever op til de standarder, som man regner med når man har med en gaffel at gøre. Spisegaflen er en del af bestikserien Chippendale, som er kendt for at lave lækkert bestik i høj kvalitet. Alt på gaflen er lavet i 18/10 højpoleret kromstål, hvilket gør, at den er yderst holdbar og meget egnet til at bruge til både hverdag og fest. For kvaliteten og udtrykket af gaflen vil holde i lang tid da dette materiale netop er med til at gøre dette. Skaftet på gaflen er massivt, hvilket gør, at den er rar at have i hånden og bruge til at spise med. Chippendale er en elegant og flot bestikserie. Alt er i 18/10 højpoleret kromstål. Det er med solide/massive skafte. Længde : 20,1 cm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna