Indlæser...

Spirit of Hven Organic Gin, ØKO FL 50

Varenummer
10214
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

289,00 kr.

Beskrivelse

Spirit of Hven Økologisk Gin - En Unik Oplevelse

Opdag den unikke smag af Spirit of Hven Økologisk Gin. Denne håndlavede gin er produceret på øen Hven, beliggende mellem Sverige og Danmark. Med en alkoholprocent på 40% og en indholdsmængde på 50cl, er denne gin perfekt til at nyde ren eller som en del af en cocktail.

Spirit of Hven Økologisk Gin er fremstillet med en blanding af enebær, citrus, Sichuanpeber, Stjerneanis og guinea peber. Den er modnet på egestræ, hvilket giver en blød og glat følelse i munden. Denne gin er blevet serveret på den berømte restaurant Noma, hvilket vidner om dens kvalitet og popularitet.

Uanset om du er gin-entusiast eller blot ønsker at prøve noget nyt, vil Spirit of Hven Økologisk Gin give dig en unik oplevelse af smag og kvalitet.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna