Indlæser...

SPILLEKORT LILLEBROR ASS

Varenummer
9916
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

20,00 kr.

Beskrivelse

Traditionelt og klassisk kortspil

Hvis der er noget, som stort set alle kender og ved hvordan man spiller så er det kortspil. Der findes nemlig så mange forskellige spil, at alle kender mindst ét spil. Sværhedsgraden er meget forskellig alt efter hvilket spil det er, men man kan sagtens lære nye spil og gamle spil at kende hvis man ønsker det. En af de gode ting ved et spil som dette er, at det fylder så lidt, så man kan altid have det med i tasken. Skal man rejse til udlandet vil man meget ofte opleve, at man ikke har så meget plads i tasken og her kan man vælge at købe et spil kort  i tasken, som ikke vil hverken fylde meget eller veje meget. Og sidder man en dag på hotellet og laver ikke så meget så kan man vælge at købe et Lillebror spil, som man kan bruge til at spille med og det skal man nok blive glad for. SPILLEKORT LILLEBROR 2 ASS
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna