Indlæser...

Soyasauce Tamari 250 ml

Varenummer
682624
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

44,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med den autentiske og velsmagende Tamari Sojasauce. Denne japanske sojasauce er lavet af fermenterede sojabønner og er kendt for sin dybe og komplekse smag.


Den 250 ml flaske giver dig nok sojasauce til at tilføje en umami-rig smag til dine yndlingsretter. Brug Tamari Sojasauce til at forbedre smagen af dine asiatiske retter som sushi, stir-fries, nudler eller som en velsmagende ingrediens i marinader eller dressinger.


Tamari Sojasauce har en rig brun farve og en intens smag med noter af nødder, frugtighed og salt. Den har en blød og fyldig konsistens, der glider let over maden og forbedrer smagsoplevelsen.


Denne autentiske sojasauce er fri for tilsætningsstoffer og kunstige ingredienser. Den er lavet med omhu og traditionelle produktionsmetoder for at bevare sin autentiske smag og kvalitet.


Opdag den autentiske smag af Tamari Sojasauce i en praktisk 250 ml flaske. Tilføj en umami-dimension til dine retter og lad dine smagsløg opleve den unikke og komplekse smag af japansk sojasauce.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna