Indlæser...

Soyasauce Less Salt 150 ml

Varenummer
682622
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

38,00 kr.

Beskrivelse

Soyasauce Less Salt - Autentisk Smag med Mindre Salt

Forkæl dig selv med vores Less Salt Soyasauce i 150 ml-størrelse, der tilbyder den autentiske smag af soyasauce med et mindre saltindhold. Denne soyasauce er specielt fremstillet for at imødekomme behovet for et reduceret saltindhold, men stadig bevare den karakteristiske smag og aroma.

Less Salt Soyasauce er lavet med omhu og er perfekt til at tilføje smag og umami til dine asiatiske retter. Den har en fyldig og smagfuld karakter, der vil løfte dine retter til nye højder. Brug den som en velsmagende krydderi i wokretter, marinader eller dips.

Vores Less Salt Soyasauce er et sundere alternativ til traditionel soyasauce med et mindre saltindhold. Den er stadig rig på smag og aroma, men med et lavere natriumindhold. Dette gør den ideel for dem, der ønsker at reducere deres saltindtag uden at gå på kompromis med smagen.

Prøv vores Less Salt Soyasauce og oplev den autentiske smag med mindre salt. Tilføj denne smagfulde soyasauce til dine yndlingsretter og nyd den fyldige karakter, den bringer til dine måltider.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna