Indlæser...

Sort Vinkøler 3L

Varenummer
680061
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 111,75 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 25% (37 kr)

Beskrivelse

Sort Vinkøler, 3 liter


Hold dine vine afkølet og server dem med stil med vores sorte vinkøler. Denne elegante vinkøler er designet til at holde dine vine ved den rette temperatur, samtidig med at den tilføjer et strejf af raffinement til din borddækning eller begivenhed.


Vores vinkøler har en kapacitet på 3 liter og kan rumme flere flasker vin ad gangen. Den sorte farve giver et sofistikeret og moderne udseende, der passer til enhver indretningsstil eller festlig lejlighed.


Køleren er lavet af holdbart materiale, der sikrer en optimal isolering og bevaring af vinen ved den ønskede temperatur. Den er let at håndtere og rengøre, hvilket gør den praktisk og brugervenlig.


Med vores sorte vinkøler kan du servere dine vine i stil og nyde dem på deres bedste. Den tilføjer et elegant touch til dine vinoplevelser og er perfekt til både private sammenkomster og professionelle arrangementer.


Opgrader din vinservering med vores sorte vinkøler, og giv dine vine den opmærksomhed, de fortjener. Skab uforglemmelige øjeblikke og nyd din vin afkølet og med stil.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna