Indlæser...

Sort metal vinkøler med håndtag, 5 liter

Varenummer
680054
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 111,75 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 25% (37 kr)

Beskrivelse

Sort Metal Vinkøler med Håndtag, 5 liter


Hold dine vine kølige og stilfulde med vores sorte metal vinkøler med håndtag. Denne elegante vinkøler er designet til at imponere og samtidig holde dine vine ved den rette temperatur.


Vores vinkøler er lavet af holdbart metal, der sikrer en optimal isoleringsevne. Den sorte farve tilføjer et sofistikeret og moderne udseende til enhver borddækning eller begivenhed.


Med en kapacitet på 5 liter kan denne vinkøler rumme flere flasker vin ad gangen, hvilket gør den ideel til fester, middagsselskaber eller andre festlige lejligheder.


Det praktiske håndtag gør det nemt at transportere vinkøleren, så du kan servere dine vine med lethed. Du kan også tilføje isterninger for at opretholde en kølig temperatur i længere tid.


Forkæl dig selv og dine gæster med vores sorte metal vinkøler med håndtag og tilføj en elegant touch til din vinoplevelse. Hold dine vine friske og perfekt afkølede, mens du nyder særlige øjeblikke sammen

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna