Indlæser...

Snapseglas, "Aalborg Akvavit" 3,5cl

Varenummer
684879
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

39,00 kr.
Snapseglas, "Aalborg Akvavit" 3,5cl er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Nyd snaps i stil med dette elegante snapsglas fra "Aalborg Akvavit". Med sin kapacitet på 3,5 cl er det det perfekte valg til at servere og nyde dine foretrukne snapsvarianter.


Dette snapsglas er lavet af kvalitetsmaterialer og er designet til at sikre den autentiske smagsoplevelse af Aalborg Akvavit. Det er formet med omhu for at optimere aroma og smag, og det giver dig mulighed for at nyde hver eneste dråbe af din snaps.


Uanset om det er til festlige lejligheder, hyggelige sammenkomster eller som en del af en snapsoplevelse derhjemme, vil dette snapsglas tilføje en touch af elegance og tradition til dine snaps-øjeblikke.


Opgrader din snapsoplevelse med Snapseglas "Aalborg Akvavit". Nyd den autentiske smag af snaps i dette stilfulde og holdbare glas, der er skabt til at fremhæve og forstærke din snapsoplevelse. Skål!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna