Indlæser...

Snacks on the Go Kilner® 0,5 l

Varenummer
688927
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Snacks on the Go Kilner® 0,5 l - Perfekt til At Opbevare og Tage Mad Med På Farten

Denne Snacks on the Go Kilner® beholder er ideel til at opbevare og transportere dine snacks og små måltider. Beholderen er lavet af glas og rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og bevaring af madens friskhed. Med en kapacitet på 0,5 liter og dimensioner på 130 x 85 mm er den perfekt til at rumme dine favoritsnacks.

Beholderen har en klar sølvfarve, der giver den et stilfuldt og moderne udseende. Den er også let at rengøre og kan genbruges igen og igen. Med dens praktiske design kan du nemt tage den med dig, når du er på farten, og nyde dine snacks når som helst og hvor som helst.

Uanset om du er på vej til arbejde, skole eller en udflugt, er Snacks on the Go Kilner® beholderen den perfekte løsning til at opbevare og tage mad med på farten.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna