Indlæser...

Smørkniv Laguiole Sort SÆT 4 SdV

Varenummer
689270
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

209,00 kr.

Beskrivelse

Smørkniv Laguiole Sort SÆT 4 SdV - Perfekt til Enhver Anledning

Dette 4-delt smørknivsæt fra Laguiole Style de Vie er både stilfuldt og funktionelt. Med kombinationen af rustfrit stål og sort har sættet en moderne og elegant fremtoning, der passer ind i enhver indstilling. Uanset om det er til daglig brug eller til særlige lejligheder, vil dette smørknivsæt være et perfekt valg.

Hver smørkniv har en længde på 6,5 cm og et blad med en tykkelse på 1,2 mm. Den sorte perlemorfinish tilføjer et unikt og luksuriøst touch til sættet. Smørknivene leveres i en praktisk træbakke, der gør det nemt at opbevare og organisere dem.

Udover smørknivsættet tilbyder Premium Line af Laguiole Style de Vie også matchende osteknivsæt samt små skeer, amuseskeer, pinchos, mini bestik og kagegafler i sort. Alle produkter i sortimentet tåler opvaskemaskine, hvilket gør dem nemme at rengøre og vedligeholde.

Uanset om du er en smørknivsentusiast eller bare ønsker at tilføje et elegant touch til dit køkken, vil dette smørknivsæt fra Laguiole Style de Vie være et perfekt valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna