Indlæser...

Små Sure Juicy Mango FL 100

Varenummer
680006
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

129,00 kr.

Beskrivelse

Små Sure Juicy Mango - En Lækker og Forfriskende Drik

Små Sure Juicy Mango er en fantastisk kombination af mangoens sødme og en sur smagsprofil. Denne lækre og forfriskende drik er perfekt til at skyde sommeren i gang. Med sin lysegule farve og en alkoholprocent på 16,40% er den ideel til at nyde på varme sommerdage.

Denne drik er produceret i Danmark og lever op til høje kvalitetsstandarder. Med en flaske på 70 cl får du rigeligt med Små Sure Juicy Mango til at dele med venner og familie eller til at nyde selv.

Der er flere måder at nyde Små Sure Juicy Mango på. Du kan servere den iskold som et shot for at opleve den fulde intensitet af smagen. Alternativt kan du også servere den "on the rocks" i et større glas med masser af is for en mere afslappet drikkeoplevelse. Denne lækre drik kan også blandes i forskellige cocktails for at tilføje en frisk og tropisk twist.

Små Sure Juicy Mango er en del af den populære Små Sure-serie af sour shots, der er blevet en stor hit i Danmark og resten af Norden. Denne drik vil helt sikkert tilføje en festlig stemning til enhver lejlighed og bringe et strejf af sommerens glæde til dine smagsløg.

Forkæl dig selv og dine venner med Små Sure Juicy Mango og oplev den forfriskende og eksotiske smag af mango kombineret med en behagelig surhed. Skål og lad Små Sure være din foretrukne ledsager til sommerens festligheder!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna