Indlæser...

Små bobler & Knas for to - 2023

Varenummer
682238
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Små bobler & Knas for to er en perfekt pakke, der kombinerer små bobler fra Scavi & Ray Ice Prestige med lækre knasende snacks. Denne pakke inkluderer følgende indhold:


- 2 flasker Scavi & Ray Ice Prestige, Italien, 2x20 cl: Disse lækre flasker med små bobler er perfekte til at nyde som en forfriskende og sprudlende drink. Scavi & Ray Ice Prestige tilbyder en unik smagsoplevelse med sin let søde og forfriskende karakter.


- Mixede mandler m/chokolade, 100 g: Disse lækre mandler er belagt med chokolade, der tilføjer en ekstra smag og tekstur til snacksoplevelsen. De kombinerer det søde fra chokoladen med det sprøde og nøddeagtige fra mandlerne og giver en skøn kombination.


- Snack Attack - Saltede peanuts, 60 g: Disse saltede peanuts er en klassisk snack, der tilføjer en knasende og salte smag til din hyggestund. De er perfekte til at nyde sammen med dine små bobler og skabe en dejlig kontrast mellem sødt og salt.


- 1 pose Vintage Chips, 40 g: Disse lækre chips tilbyder en knasende og velsmagende oplevelse. De er lavet med omhu og har en autentisk smag, der vil tilfredsstille dine smagsløg.


Alt dette er pakket i en elegant cellofanpose med en sølv sløjfe, der giver en stilfuld præsentation af dine små bobler og knasende snacks. Denne pakke er perfekt som en gave til en særlig person eller som en lækker overraskelse til dig selv.


Bemærk, at den præcise sammensætning og indhold af Små bobler & Knas for to kan variere afhængigt af producenten og deres aktuelle tilbud. Det anbefales altid at læse produktbeskrivelsen eller kontakte producenten direkte for at få den mest opdaterede information om, hvad der er inkluderet i pakken og eventuelle tilpasningsmuligheder.


Nyd en dejlig kombination af små bobler og knasende snacks med Små bobler & Knas for to. Skab hygge og forkæl dig selv eller en særlig person med denne lækre pakke. Skål og nyd den sprudlende og knasende oplevelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna