Indlæser...

Skrællekniv Comfort PRO ZYLISS® 22x2cm

Varenummer
689588
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

189,00 kr.

Beskrivelse

Komfortabel Skrællekniv til Præcis Skæring

Denne Comfort Pro Skrællekniv fra ZYLISS® er det perfekte redskab til præcis skæring af frugt og grøntsager. Med dens ergonomiske design og ishærdede klinge er denne kniv ideel til daglig brug og sikrer, at den forbliver skarp selv efter hyppig brug.

Knivens kompakte størrelse på 22x2 cm gør den nem at håndtere og ideel til alt fra trimning til skæring og hakning. Det ergonomiske håndtag passer perfekt i hånden og giver ultimativ komfort under brug. Den flade stopper på håndtaget sikrer et fast greb, mens fingerindskæringen øverst giver en behagelig position til at placere pegefingeren under præcisionsarbejde.

Denne skrællekniv er fremstillet af tysk rustfrit stål og har et stilfuldt sort-sølv design. Med dens holdbarhed og præcision er den et uundværligt redskab i ethvert køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna