Indlæser...

Skin Gin FL 50

Varenummer
9404
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

389,00 kr.

Beskrivelse

En af verdens bedste gin - Skin Gin

 

Alkoholprocent: 42%
Indhold: 50 cl
Oprindelse: Tyskland


Skin Gin har en forfriskende og mild smag. Den indeholder 7 forskellige håndplukkede botanicals, som er marokkansk mynte, citron, enebær, vietnamesisk koriander, pink grapefrugt, lime og appelsinskal. De syv forskellige smage bliver destilleret hver for sig i en kobberdestillator for at bibeholde så meget af smagen fra deres essentielle olier som muligt. Når essenserne er destilleret, bliver de blandet sammen med håndkraft for at sikre, at ginnen får den rigtige smagssammensætning og så høj en kvalitet som muligt.

Med hele fire citrusfrugter i ingredienslisten lykkes det at skabe en mere aromatisk smag end mange andre klassiske ginner. Det er en gin, der især egner sig til den moderne og nysgerrig gin-drikker, der ikke er bange for at prøve noget nyt.

Det giver en gin, hvor især mint og citrus trænger igennem. Sammen med den klassiske bitterhed fra en tør gin giver dette en uventet og lækker smag. Den gennemtrængende myntesmag gør denne gin oplagt til at anvende i cocktails, men du kan selvfølgelig også drikke den med en skive appelsin og en kvist rosmarin eller et basilikumsblad.

Skin Gin er en tysk gin, der er produceret i Altes Land tæt på Hamborg, som er kendt for at være nordeuropas største frugtavlsområde. Danskeren Martin Jensen står bag denne nye high-end dry gin, der siden 2015 har imponeret gin-entusiaster med sin nytænkning.

Det lidt anderledes navn stammer fra visionen om at lave en smag så god, at den når helt ind under huden på folk. Det må man sige lykkedes med denne nyskabende dry gin, der oser af høj kvalitet. Med sit eksklusive design i en firkantet flaske indbundet i læder ville den pynte i ethvert barskab.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna