Indlæser...

Skænkeprop

Varenummer
676335
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

29,00 kr.

Beskrivelse

En skænkeprop er et praktisk redskab, der bruges til at hælde væsker jævnt og kontrolleret fra en flaske eller beholder. Den er designet til at minimere spild og give en mere præcis og rolig strøm af væske under hældning.


En typisk skænkeprop består af to dele: en gummi- eller plastikprop, der passer ind i åbningen af flasken, og en tynd tud eller hældenæb, der stikker ud fra proppen. Hældenæbbet er normalt formet som en lille tragt eller kande og er designet til at lette og præcisere hældningen af væsken.


Når du bruger en skænkeprop, skal du blot indsætte proppen i flaskens åbning og sørg for, at den sidder tæt. Derefter kan du hælde væsken ved at lade den strømme gennem hældenæbbet. Skænkeproppen hjælper med at reducere risikoen for spild, da den giver en mere stabil og kontrolleret strøm af væsken.


Skænkepropper er praktiske værktøjer, der er velegnede til brug i barer, restauranter, caféer eller endda derhjemme. De er særligt nyttige til at hælde alkoholiske drikkevarer som vin eller spiritus, hvor nøjagtig dosering er vigtig. Skænkepropper kan også bruges til at hælde saucer, sirupper eller andre flydende ingredienser under madlavning eller bagning.


Ved at bruge en skænkeprop kan du opnå bedre kontrol over hældningen af væsken og minimere spild. Det gør det lettere at dosere præcist og skaber en mere behagelig og professionel oplevelse ved håndtering af flasker og væsker.


Husk at vælge en skænkeprop, der passer til størrelsen på dine flasker eller beholdere, og sørg for at rengøre den grundigt efter brug for at opretholde hygiejnen.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna