Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Vippemål til perfekt dosering af alkohol til dine drinks
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Vippemål

Vippemål til at lave perfekte drinks med

Nogle ting er fuldstændig uundgåeligt at have i en bar og en af disse ting er et vippemål, eller faktisk er det adskillige vippemål og ikke blot ét.Med et vippemål er målene altid i orden Nogle har måske sans for at kunne se hvor stor en mængde alkohol der er på en almindelig ske eller i et almindeligt glas. Men for den største del af alle mennesker i verden gælder dette ikke. De kan ikke helt se præcist hvor meget alkohol der er og det kan gøre, at de så ikke laver drinks forkert. For når det kommer til at være en rigtig ’drink master så går den ikke at hælde for meget eller lidt i drinks, som der skal en helt bestemt mængde af noget i.

Få mål i alle størrelser

Hos Barlife kan vi tilbyde dig mange forskellige størrelser når der kommer til vippemål. Dette gælder generelt for samtlige af vores skænk og mål, at vi altid gør meget ud af at have vores produkter i forskellige størrelser. Vi ved nemlig hvor meget det betyder at have det helt rigtige mål når den helt rigtige drink skal laves. Et af de populære vippemål, som du finder hos Barlife er et mål, hvor der kan være 3 cl i. Dette er en ganske normal mængde alkohol at hælde i et glas når der skal laves drinks. Hos os finder du også det væsentligt større vippemål, som har et rumfang på 50 ml og som derfor kan vippe mere alkohol i din drink end det mindre vippemål. Hvis du skal have lidt mindre i glasset, men alligevel skal have vippet en væsentlig mængde i, kan du også overveje at købe et vippemål, hvor du kan vippe 25 ml i. Disse større mål er også meget ofte anvendt af vores kunder, som ser disse vippemål som rigtig gode. 
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Vip det og hæld det

Måden, hvorpå et vippemål adskiller sig fra et almindeligt målebæger er ved at man ikke hælder alkohol i bægeret mens det står på et bord, disken eller på baren. Derimod er det første man gør når man skal anvende et vippemål, at man placerer det på et glas, som for eksempel mere specifikt kunne være et cognacglas. Et vippemål er formet på den måde, at det ikke kan stå selv, men, at det via de to små stave kan balancere på glasset og således kan man i blot én smidig bevægelse sørge for at indholdet fra det pågældende vippemål kommer ned i glasset. Dette slags mål er især smart hvis du ønsker at bruge en stor flade, så som et stort glas, da det ikke kan bruges i en mindre flade, da vippemålet mange gange vil være for stort.

Find den form, der passer dig

Ligesom det gælder med alt andet barværktøj, så er det også tilfældet med vippemål, at der findes forskellige former. For folk er naturligvis forskellige, hvorfor genstande også er forskellige og vi vil opfylde enhver kundes behov, hvilket er grunden til, at vi sørger for at have mange forskellige former når det kommer til vippemål. Et af de vippemål du finder hos os er lavet i rustfrit stål og har en mørk sølvfarve. Selve målet er lidt tykkere end man meget ofte ser dem være, hvilket gør, at dette mål er meget holdbart og er et godt valg, hvis du har en bar eller en restauration, hvor tingene godt kan gå lidt hurtigt og være lidt voldsomme. I enderne af de to stave, som er i begge sider af selve målet er der små runde sølvkugler, som både ser pænt ud rent æstetisk og som gør det nemmere at hælde det pågældende vippemål ned i glasset. Du kan også få et vippemål, som har en helt anden form. Du kan nemlig få et vippemål, som på Barlife hjemmesiden faktisk hedder en spiritusmåler. Den har flade stave, hvilket gør, at man i højere grad vender indholdet end man som sådan vipper det. Dette gør, at indholdet i målet står mere stabilt selvom man ikke i det pågældende øjeblik står og holder om det. En helt anden form, som du også finder er et, hvor selve målet er rundt, men har en flad bund. Normalt er vippemålet kendt for at have en rund bund, men her adskiller dette mål sig. Dette gør, at du kan stille dette mål på bordet når du ikke bruger det, og det vil ikke vippe til den ene eller anden side selvom du ikke holder på det. Det har mange fordele da du kan nå at anvende et andet vippemål, hvis du pludseligt kommer i tanke om, at du har taget den forkerte størrelse, for så kan du blot stille målet, hælde indholdet i det andet mål og tage det nye mål i glasset.