Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Spritdispenser & Doseringsmål - find de perfekt cl mål her!
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Spritdispenser & Doseringsmål

Spritdispenser & Doseringsmål til hurtig betjening i baren  

I denne kategori finder du doseringsmål i topkvalitet, og de er det ultimative værktøj til din bar.  Doseringsmål bruges til dosering af den rette mængde alkohol i drinks eller shots, og de er derfor uhyre vigtige i barværktøjskassen. Doseringsmålene sikrer nemlig, at du får den bedst blandede drink, samtidig med, at den sparer dig for en masse tid bag disken. Doseringsmålene findes i forskellige størrelser og varianter, og de er derfor både velegnet til farvede drinks og stærke shots. Med doseringsmålenes innovative designs gør det det muligt for dig at vælge hvorvidt du vil dosere en bestemt mængde eller i et konstant flow, og du sikrer dig hermed, at du får den akkurate mængde alkohol i dine drinks eller shots. Med doseringsmålenes skænkeprop er det derfor også sikkert, at der ikke vil forekomme spild i form af alkohol efter doseringen, og du vil derfor ikke skulle bekymre dig om at tørre op. Et doseringsmål med opmåling på 3cl vil for eksempel fungere godt til de stærke shots, hvorimod doseringsmålene på 25-50ml vil fungere godt til blanding af cocktails. Du sikrer herved, at dine drinks opnår bedste kvalitet og samtidig giver den bedste smagsoplevelse.
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
pr. side
Doseringsmålene er let anvendelige, da de med deres spiralformede hals nemt kan skrues af og på den enkelte flaske.
Vores doseringsmål er lavet af plastik, og de er derfor nemme at rengøre efter brug. De kan nemlig nemt smides i opvaskemaskinen, og dette vil eksempelvis spare dig for en masse tid med oprydningen efter et arrangement eller en lang nat. Vi kender alle dagen derpå, hvor oprydningen ikke står højest på ønskelisten.
Med doseringsmålenes stabilitet og høje funktionalitet gør det dagen i baren meget bedre, nemmere og sjovere, såvel som de kan være behjælpelige til en sjovere, bedre og mere festlig aften i hjemmet med vennerne.