Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Skænkeprop - Billig Freeflow skænkepropper til nordens bedste priser
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Skænkepropper

Barlife har et bredt udvalg af skænkepropper

Skal du skænke alkohol går det naturligvis ikke, at du skænder det direkte fra flasken, for du bør altid have skænkepropper på samtlige af dine flasker du bruger i din bar – uanset om der er tale om en amatørbar eller en professionel bar.

Server dine drinks med stil med skænkepropper

Flasker med diverse former for alkohol bør altid have skænkepropper på i stedet for blot at have en åben åbning, som alkoholen så hældes ud af. Hos Barlife finder du mange forskellige former for skænkepropper og hver af disse er forskellige da de alle opfylder forskellige formål. Også materialerne, som disse skænkepropper er lavet af, adskiller sig meget og hvilke skænkepropper du bør erhverve dig afhænger meget af hvad grunden er til, at du har tænkt dig at købe skænkepropper til din bar. 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
pr. side
 1. Quick Skænkeprop 25 ML* Klar

  Quick Skænkeprop 25 ML* Klar

  Pæn Quick skænkeprop med plads til 25mL

  Der er mange forskellige typer, farver og størrelser af skænkepropper man kan vælge. Ofte er det en god ide at sætte sig fast på én type til ens bar. Det betyder dog ikke, at man ikke kan købe den i mange forskellige farver. For eksempel kan man købe denne quick skænkeprop i flere forskellige farver. Denne type er klar og hvis man kun skal vælge én er det oplagt at vælge denne. En quick skænkeprop kan i alt skænke 25mL. Den er lavet i klar plastik, men kan også fås i andre farver hvis man er mere interesseret i det. Du kan også få andre quick skænkepropper i både mindre og større størrelser så der er noget til enhver smag.
  Vis detaljer
  69,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Skæmkeprop propper 1,5liters - Pk 10

  Skæmkeprop propper 1,5liters - Pk 10

  Smarte og praktiske Skæmkeprop propper 1,5liters - Pk 10

  Når du skal servere lækre drinks skal du ofte bruge mange forskellige flasker. Det betyder, at du på samme tid vil have mange flasker åbne. Det betyder videre, at der vil være mange flasker, der skal have nogle særlige propper på. Hvis ikke du har skænkepropper på sådanne flasker vil bartenderne bruge lang tid på at åbne og lukke flaskerne konstant. Det er der ingen grund til og derfor kan det bedre betale sig at købe nogle gode Skæmkeprop propper 1,5liters - Pk 10. Du kan hurtigt købe disse skænkepropper og det vil gøre det langt nemmere for dig og de andre bartendere at skænke den rette mængde alkohol på én gang.
  Detaljer:
  • Antal: 10 stk.
  • Rummer: 1,5 liter
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Gennemsigtig Skænkeprop Plast

  Gennemsigtig Skænkeprop Plast

  Klassisk og elegant Gennemsigtig Skænkeprop Plast

  Når du skal hælde alkohol op i et glas er det vigtigt, at du har en skænkeprop på flasken. Her findes der mange forskellige slags. Har du ikke noget på flasken vil det dog blive et problem. Så vil det nemlig være meget svært at hælde den rigtige mængde op. Du vil meget hurtigt komme til at hælde for meget op. At hælde alkohol tilbage i flasken igen er nærmest umuligt og derfor er det ikke den bedste ide. Med denne Gennemsigtig Skænkeprop Plast kan du være sikker på, at du har nemmere ved at styre hvor meget alkohol du hælder op. Du kan tilmed lade en flaske stå uden en klassisk prop og i stedet blot påføre denne prop.
  Produktegenskaber:
  -       Farve: klar
  Vis detaljer
  15,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Forkromet tud til Dash flaske

  Forkromet tud til Dash flaske

  Smuk og elegant Forkromet tud til Dash flaske

  Når du skal hælde noget op fra en dash flaske er det meget ofte noget til maden. Det kan for eksempel være, at du har en lækker balsamicoeddike der skal hældes op. Det kan også være, at du har en god olie der skal hældes op. Uanset hvad kan du lige så godt sørge for, at tuden ser smuk og rigtig ud. Så kan du nemlig være sikker på, at du nok skal få det hele til at se fint ud på bordet. En smuk Forkromet tud til Dash flaske som denne kan også bruges bag baren. Måske skal du hælde en særlig sukkerlage i en drink og til dette vil du ofte bruge en dashflaske, som kan bruge denne tud.
  Produktegenskaber:
  -       Materiale: forkromet
  Vis detaljer
  69,00 DKK
  Prisgaranti

 5. Hjort flaske prop Vinology

  Hjort flaske prop Vinology

  Unik Hjort flaske prop Vinology med særlig form

  At åbne en flaske vin er ikke altid ensbetydende med, at man får det hele drukket på én gang. Derfor er det en god ide at sætte en prop i vinen efterfølgende. At bruge den korkprop der medfølger er for det meste ikke muligt, hvorfor man bør finde en anden prop. En mulighed er denne Hjort flaske prop Vinology, som de fleste vil elske at bruge. Den er formet som en hjort, hvilket i sig selv er unikt. Det giver proppen en helt særlig kant, som du vil nyde meget. Af præcis den grund kan du være sikker på, at folk vil blive meget imponerede når du hiver en flaske vin frem med en hjort prop.
  Produktegenskaber:
  -       Mærke: Vinology
  Vis detaljer
  209,00 DKK
  Prisgaranti

 6. Hest Flaske Stopper/free flow Vinology

  Hest Flaske Stopper Vinology

  Hjorte bottle pourer i godt materiale fra Vinology

  Skal du servere vin kan du lige så godt gøre det med stil. Ofte vil du opleve, at en vinflaske drypper hvis du hælder direkte af flasken. Det kan være frustrerende hvis man for eksempel drypper på en hvid bluse eller lignende. Man kan gøre forskellige ting for at undgå, at dette sker. Blandt andet kan man købe en hjorte bottle pourer fra Vinology, som ser sjov ud når den er øverst på flasken. Du kan både bruge den til at hælde fra flasken og til at have din vin stående. Du vil opleve, at dine gæster uden tvivl vil synes, at du hælder din vin op med stil og elegance når du bruger hjortehovedet.
   
  Vis detaljer
  209,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Cap-On Skænkeprop

  Cap-On Skænkeprop 12 stk.

  Smart cap-on pourer skænkeprop

  Når man bruger en skænkeprop er man for det meste nødt til at smide den oprindelige prop fra flasken væk. Det kan være et problem, hvis man pludseligt står og skal transportere alkoholen eller lignende og ikke har nogen prop. Denne cap-on pourer er anderledes, og det er da også grunden til, at den har det navn, som den har. Du kan nemlig blot placere skænkeproppen i flasken og så kan du tage den oprindelige prop på bagefter. Du vil opleve en stor præcision når du hælder med denne prop. Der er tale om et billigt produkt, så du kan smide dem ud efter brug. Du kan dog også blot vaske alle dine cap-on pourer og derefter bruge dem igen, hvis du vil tænke på miljøet.
  Vis detaljer
  49,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Chrome Skænkeprop - Tom Dyer

  Chrome Skænkeprop - Tom Dyer

  Chrome freeflow pourer er populær i hele verden

  Denne smarte chrome freeflow skænkeprop har vundet priser rundt omkring i hele verden. Den bruges dagligt af mange, og folk nyder at have den som en del af deres barudstyr. Grunden er blandt andet, at den er yderst akkurat, hvilket er noget af det allervigtigste når du har med barudstyr at gøre. Det er nemlig vigtigt, at du serverer den rette dosis spiritus i de rette drinks. Den bruges i mange berømte barer og den bliver endda solgt i over 32 lande. Den er blevet testet og brugt i over 100 barskoler over hele verden. Den er designet af Tom Dyer, som har gjort et godt job, hvilket mange glade bartendere kan skrive under på.
   
  Vis detaljer
  29,00 DKK
  Prisgaranti

 9. Forgyldt Freeflow skænkeprop

  Forgyldt Freeflow skænkeprop

  Forgyldt Freeflow skænkeprop i flot design giver dine gæster præcis afmålte drinks eller shots

  Denne flotte forgyldte skænkeprop er både præcis og flot på samme tid. Designet vil imponere alle dine gæster, og du undgår spild når du skænker de dyrbare dråber. Kun håndvask.

  Vis detaljer
  51,00 DKK Ned til: 47,00 DKK
  Prisgaranti

 10. Freeflow skænkeprop Kobber

  Kobber Medium Flow skænkeprop

  Freeflow skænkeprop i Kobber til skænkning af drinks i flere lag

  Denne skænkeprop i kobber er utrolig smuk, og pryder en hver flaske i en bar, skænker præcist spiritus i cocktails og drinks uden at spilde de dyre dråber. Er særdeles egnet til shots og drinks i flere lag. Skænkehastighed – mellem hurtig.

  Størrelse; L 110mm Ø 30mm

  Vis detaljer
  32,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Gallon Finned Corks - Pk 10 (Default)

  Skæmkeprop propper 3 liters - Pk 10

  Propper - 10 stk

  Det kan være en fordel at være udstyret med propper i en bar eller restaurant. Hvis du åbner en flaske vin, men gæsten kun har i sinde at drikke et enkelt glas, så står du lige pludseligt med et problem. Men frygt ej, nu kan du trygt åbne den flaske, og aflukke den igen efter brug. Du kan blot bruge disse propper, som endda er både pæne og stilede. Der er tale om meget diskrete og sorte propper, som du får ti af når du køber en pakke. Du kan bruge dem til mange forskellige slags flasker da de er lavet på en måde, som gør dem meget bredt anvendelige. De er i sort farve, hvilket passer godt til de fleste barer.
   
  Vis detaljer
  129,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Collarless Quick Shot Pourer - Ryd 25NGS * - Pk 12 (Default)

  Collarless Quick Skænkeprop - 25ML

  Skænkeprop fra beaumontt 

  Lækker skænkeprop fra beaumontt. Med denne skænkeprop, bliver du aldrig skuffet, vred eller frustreret over dårligt udstyr, for denne skænkeprop formår at leverer det samme, gode resultat hver gang. Står man bag en bar er noget af det man gør allermest at hælde drinks op. I hver drink man laver skal man hælde en form for spiritus op. Derfor er det vigtigt, at man gør oplevelsen af at hælde drinks op rigtig god. Udover, at være god for bartenderen skal den også være hurtig og effektiv således, at man kan være sikker på, at drinks bliver lavet hurtig. Det gode ved collarless quick shot pourer fra Beaumontt er, at den også lukker til når man ikke bruger den til at hælde med.
   
  Vis detaljer
  39,00 DKK
  Prisgaranti

 13. Collarless Quick Shot Pourer - 35NGS * - Pk 12 (Default)

  Collarless Quick Skænkeprop - 35ML

  Skænkeprop fra beaumontt 

  Med denne lækre, stilede skænkeprop, bliver du aldrig skuffet eller frustreret over dårligt udstyr. Det er nemlig en af de vigtigste ting når man skal servere noget for andre, udstyret. Uanset hvad vil alle få en bedre oplevelse når der serveres noget, hvis der er tale om udstyr af god kvalitet. For denne skænkeprop fra beaumontt, leverer det samme, gode resultat hver gang. Med en collarless quick shot pourer er det nemt at hælde den rette mængde i glassene. Udover at være god når du hælder med den er den også god når du stiller en flaske fra dig. For den smarte skænkeprop gør, at der lukkes til. Det er godt for hygiejnen og det er da også grunden til, at så mange vælger netop denne skænkeprop.
   
  Vis detaljer
  39,00 DKK
  Prisgaranti

 14. Quick Skænkeprop - 50 ML* Klar

  Quick Skænkeprop - 50 ML* Klar

  Lækker og nem quick skænkeprop i klar plast

  At have det rette antal skænkepropper er meget vigtigt. For det går ikke, at man har nogle flasker, som ikke kan få skænkepropper på fordi der ikke er flere tilbage. Sørg for at købe mange quick skænkepropper og sæt dem på dine flasker således, at alle bartendere meget hurtigt og meget nemt kan servere de drinks, der bliver bestilt. Når du skal til at købe skænkepropper er det altså altid bedre at købe lidt for mange frem for lidt for få. Denne quick skænkeprop er lavet i klar plast og i alt kan man skænke 50mL med den af gangen. Du kan også få andre typer af propper, som er lidt mindre og som er i andre farver hvis du foretrækker det.    
  Vis detaljer
  69,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Quick Skænkeprop - 50 ML* Blå

  Quick Skænkeprop - 50 ML* Blå

  Pæn og effektiv quick skænkeprop i blå

  Når du skal have propper til dine spiritusflasker kan du gøre dig selv og dine bartendere en tjeneste. For det skal altid gå hurtigt bag baren og bartenderne skal meget hurtigt kunne få øje på de flasker de har brug for. Hvis du køber nogle quick skænkepropper kan du være sikker på, at det er meget nemt at få øje på flaskerne. For eksempel kan du købe denne quick skænkeprop i blå farve og på den måde kan du altid genkende denne flaske. I alt kan denne quick skænkeprop skænke 50mL af gangen. Du kan også få nogle, som er større og mindre og i andre farver, hvis du hellere vil have en helt anden type af skænkeprop.   
  Vis detaljer
  69,00 DKK
  Prisgaranti

 16. Quick Skænkeprop - 25 ML* Rød

  Quick Skænkeprop - 25 ML* Rød

  Lækker quick skænkeprop i flot rød farve

  I en bar er det vigtigt, at det er meget hurtigt og nemt for bartenderen at skænke drinks. For mange gæster de vurderer hele oplevelsen bag baren på hvor nemt og hurtigt det er at bestille en drink. Står personalet og skal manuelt åbne samtlige låg på spiritusflaskerne vil det for eksempel tage meget lang tid. Hvis man derimod sørger for, at sætte nogle gode quick skænkepropper på alle flaskerne kan bartenderen meget hurtigt få langet nogle drinks over baren. Denne quick skænkeprop er lavet i en rød flot farve, som er meget nem at få øje på. Man kan få skænkepropper i mange forskellige størrelser og denne type måler i alt 25 ml.  
  Vis detaljer
  69,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Quick Skænkeprop - 35 ML* Klar

  Quick Skænkeprop - 35 ML* Klar

  Smart og effektiv quick skænkeprop i klart plastik

  I en bar er det nødvendigt, at du skifter de originale låg ud på samtlige af de spiritusflasker du har stående. Der er nemlig ingen grund til at beholde de originale låg da de tager lang tid at åbne og lukke igen. Det dur dog heller ikke, at alle flaskerne slet ikke har noget låg. Derfor bør du gøre dig selv den tjeneste at købe quick skænkepropper til samtlige af dine flasker. Denne quick skænkeprop er lavet i klart plastik og passer derfor til alle flasker. Du kan overveje at købe forskellige propper til forskellige flasker. Så kan du have en quick skænkeprop i én farve til en bestemt type af spiritus, mens du kan have en anden farve til en anden form for spiritus.
  Vis detaljer
  69,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Sikker Skænkeprop - 35 ML* Klar

  Sikker Skænkeprop - 35 ML* Klar

  Sikker skænkeprop i klart, neutralt plast

  Skal man servere spiritus til sine gæster bag baren er det vigtigt, at man serverer den rette mængde. Det er det både fordi, at man som barejer selvfølgelig ønsker at folk får den rette mængde spiritus. Derudover er det også vigtigt, så nogle bargæster ikke føler sig snydt. Med en masse sikker skænkepropper er man sikker på, at folk altid får den mængde de har bedt om. Denne skænkeprop er lavet i klart plast. Man kan for eksempel købe denne type af klare skænkepropper til samtlige af sine flasker. Man kan dog også gøre noget mere praktisk og købe forskellige farver da det gør det langt nemmere at finde den rette flaske hurtigt, hvilket er vigtigt bag baren, hvor det går hurtigt.
  Vis detaljer
  99,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Sikker Skænkeprop - 50 ML* Blå

  Sikker Skænkeprop - 50 ML* Blå

  Nem og praktisk sikker skænkeprop

  At servere spiritus betyder, at man er nødt til at holde et meget vågent øje på den mængde spiritus der kommer i glasset. Denne sikker skænkeprop er anvendt af de fleste bartendere da den er simpel og god. Det er især i baren, at man ser en sikker skænkeprop som denne. Her skal det nemlig gå stærkt når man serverer og det er lige præcis hvad denne skænkeprop kan gøre. Det sker dog også, at private anskaffer sig skænkepropper, hvilket især er hvis folk kan lide at mixe cocktails som hobby. Det er forskelligt hvor hurtigt skænkeproppen kan skænke og det kommer blandt andet an på mængden, på væsken og på flaskens størrelse så alle disse faktorer spiller ind.
  Vis detaljer
  99,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Quick Shot Skænkeprop

  Quick Shot Skænkeprop

  Hurtig og effektiv Quick shot skænkeprop

  I en stor bar har man brug for at kunne servere spiritus hurtigt. Især hvis det drejer sig om shots er man nødt til at kunne servere meget hurtigt. Her er det smart at anskaffe sig en quick shot skænkeprop. Sjældent er det nok med en da man nok serverer mere end én type af shots. Har man for eksempel fem forskellige typer af shots kan man overveje at købe fem quick shot skænkepropper. Det gør nemlig, at man lynhurtigt kan tage skænkeproppen og blot hælde op i shotglassene. Skænkeproppen kan fås i forskellige farver således, at man kan vælge, at hver en spiritus har sin helt særlige farve. Skænkeproppen er nem at placere i flasken så det er noget enhver kan finde ud af.
  Vis detaljer
  43,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Sikker Skænkeprop - 25 ML* Klar

  Sikker Skænkeprop - 25 ML* Klar

  God og sikker skænkeprop til flasken

  Når man serverer spiritus er det altid en helt særlig mængde af spiritus man bør servere. Meget ofte er det for eksempel 2 cl hvis det er en enkelt og 4 cl hvis nogen bestiller en dobbelt. Det kan være stort set umuligt at vurdere mængden af spiritus med det blotte øje og derfor har man brug for hjælp. Man kan blandt andet gøre brug af en sikker skænkeprop, som er god når der skal hældes noget op i en drink. Der er også en klassisk jigger man kan bruge, men det kræver lidt mere arbejde. Det er især hvis man skal servere mange drinks og har travlt, at denne sikre skænkeprop er ekstra god at bruge.
  Vis detaljer
  99,00 DKK
  Prisgaranti

 22. Collarless Quick Shot Pourer - 50NGS * - Pk 12 (Default)

  Collarless Quick Skænkeprop - 50ML

  Skænkeprop fra beaumontt 

  Meget smart og stilet skænkeprop fra beaumontt. Du går ikke galt i byen med denne skænkeprop fra beaumontt, da den er præcis og giver det samme resultat hver gang. Ejer man en bar er man selvfølgelig meget interesseret i, at der ikke hældes for meget alkohol op når man serverer en drink. Netop derfor er det vigtigt, at man altid sørger for at give udstyr der nemt kan måle. Denne collarless quick shot pourer fra Beaumontt er meget smart da den måler meget præcist og sørger for, at der kommer den helt rigtige mængde alkohol i et glas. Derfor kan du trygt købe mange af dem, og de kommer endda i flere farver. Så kan du købe forskellige farver af skænkepropper til forskellige typer af spiritus.
   
  Vis detaljer
  39,00 DKK
  Prisgaranti

 23. Velox skænkeprop 3 cl. Aut.

  Velox skænkeprop 3 cl. Aut.

  Velox skænkeprop signalerer stil og overskud over for dine gæster i baren

  Stil og kvalitet er vigtige signaler at sende til sine gæster, når man har en bar. Kvaliteten bliver målt eller vurderet på udvalg, udstyr, professionalisme hos bartenderen, og selvfølgelig smagen af det som bliver serveret i baren. Velox er en velkendt producent af udstyr til barer, og denne skænkeprop er i højeste kvalitet og med et elegant design i skinnende sølv.

  Tilfredse gæster kommer igen
  Ud over udseendet er Velox skænkepropper også kendte for at være yderst præcise i deres mål, sådan at du som bartender kan være sikker på, at både du og gæsterne får det bedste. Du får ingen spild, og gæsterne kan være sikker på, at dine opskrifter og drinks bliver fulgt til punkt og prikke. Det giver de mest tilfredse kunder, som vender tilbage igen og igen, og det er en hver bartenders store drøm.

  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 24. Velox skænkeprop 2 cl. Aut.

  Velox skænkeprop 2 cl. Aut.

  Velox skænkeprop er en smukt designet prop som imponerer alle gæsterne

  Velox er kendt for sine elegante løsninger, som imponerer både med hensyn til præcision, kvalitet og flot design. Selvfølgelig betyder udseendet noget i flere sammenhænge, og udtrykket ved en skænkeprop er også meget vigtigt. Det signalerer overskud og stil over for gæsterne i bare, og lader dem tilbage med et indtryk af, at her er alt ok. Hvis du som bartender så også formår at lave de bedste drinks, så er gæsternes lykke gjort.

  Præcision, kvalitet og opskrifter

  Kvalitet og præcision er meget vigtigt i en bar. En drinks sammensætning af forskellige og præcis afmålte ingredienser, er en ren videnskab. Følger man opskrifterne, så får gæsterne også de bedste smagsoplevelser, og vender helt sikkert tilbage. Skænkeproppen som redskab er afgørende for både smag og kvalitet, og så reducerer det barens spild af spiritus og andre dyre dråber i sortimentet.

  Vis detaljer
  149,00 DKK
  Prisgaranti

 25. Skænkeprop Blød - Hvid

  Skænkeprop Blød - Hvid

  Den ikoniske skænkeprop er findes i de fleste barer i hele verden, og er med andre ord mere eller mindre uundværlig for enhver bartender.

  Flere og flere vælger også at have dem i hjemmet, og anvender dem når der skal hygges med spændende cocktails til venner og familie. Ofte er disse skænkepropper grå eller sorte, men her får du en farverig skænkeprop i en flot hvid farve, og dermed kan du nemt skabe lidt stemning i din bar. Denne skænkeprop fås i flere spændende farver, og kvaliteten er super god. Hvis du vil have endnu bedre kvalitet, så kan du med fordel overveje en skænkeprop i metal.
  Vis detaljer
  15,00 DKK Ned til: 8,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
 1. 1
 2. 2
pr. side

Med freeflow skænkepropper flyder alkoholen

De mest udbredte skænkepropper du finder hos Barlife er de såkaldte freeflow skænkepropper. Dette er meget simple former for propper. Der er her tale om en prop, som har en bund, som er karakteriseret ved at have nogle cirkelformede plader stikkende ud. Når disse plader kommer ned i en flaskes åbning vil de gøre, at skænkepropper sidder rigtig godt fast. For når man har taget skænkepropper på flaskerne er man naturligvis ikke interesseret i, at de ryger af igen lige med det samme, for så kan man ende med at være nødt til at servere en yderst stærk drink til en kunde. I toppen af freeflow skænkepropper finder man så et hul, som kan se forskelligt ud. Igennem dette hul vil den alkohol, som er i flasken så komme ud. Ligesom navnet også antyder det, er det sådan, at der ikke er en ’stopklods’ på sådanne skænkepropper. Så du kan i princippet servere hele flasken af én omgang, hvis ikke du sørger for at fjerne flasken fra glasset.

Det kan både gå hurtigt og langsomt

Disse freflow skænkepropper kan fås i forskellige varianter. Udover, at der findes forskellige materialer, så som plastik og metal og kobber, findes de også i forskellige hastigheder. For af og til kan det være, at man har brug for skænkepropper, som serverer den pågældende alkohol meget langsomt, hvis for eksempel det blot er et par dråber man skal bruge i en given drink. Hvis man derimod ønsker at hælde en stor mængde alkohol i et cocktailglas, så er det af og til smartere at bruge skænkepropper, som kan sørge for, at alkoholen flyder hurtigt således, at man ikke skal bruge lang tid på at stå og vente på, at den rette mængde alkohol bliver hældt op. 


Med en pilot er det altid den rette mængde

Noget smart man kan gøre er at købe skænkepropper, som kan bruges til at afmåle lige nøjagtigt den mængde alkohol, som man ønsker at hælde op. Sådanne skænkepropper kaldes Bottle Pilot. Hos Barlife kan du købe skænkepropper af denne type, og det smarte ved dem er, at du kan beslutte dig for præcis hvilken mængde du ønsker at hælde op. Du kan for eksempel her købe skænkepropper, som har plads til 4 cl alkohol. Således ved du, at du kun skænker præcis 4 cl når du skænker af denne prop. Dette er smartest hvis du ved, at der er bestemte skænkepropper, som du altid bruger til præcis den samme mængde alkohol. Alternativt kan du købe forskellige skænk og mål, som er gode til at måle med. Sådanne skænkepropper er også gode, hvis du for eksempel har medarbejdere i din bar, som er lidt sløsede med mængden af alkohol og som ikke nødvendigvis har det rette øje for at se hvor meget de rent faktisk skænker op. Med disse pilot skænkepropper ved du, at du kun skænker en hvis mængde. Og der er ikke noget i vejen for, at du så kan skænke to gange med samme alkohol hvis for eksempel du skal have 8 cl af en bestemt alkohol. Det kan være smart at købe skænkepropper af denne slags med mange forskellige mængder alkohol. For så kan du skifte skænkepropper ud, hvis det er forskellige mængder alkohol du skal bruge. Du kan også få skænkepropper her på siden, som har en mængde på 5 cl. Således kan du være sikker på, at du hver gang du skænker med denne, kun skænker 5 cl. Og hvis du ønsker, at du selv og dine medarbejdere blot skal skænke 3 cl med en given skænkeprop, så kan du også købe dette her på siden.

Forskellige farver gør det nemt at adskille

Du bør naturligvis altid sørge for at have skænkepropper til alle dine flasker. For på denne måde slipper du for at tænke på, at du skal have propperne af efter brug. Til dette kan du vælge at købe forskellige plastik skænkepropper med forskellige farver så du altid kan adskille de forskellige skænkepropper fra hinanden.