Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Skænkeprop - Billig Freeflow skænkepropper til nordens bedste priser
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Skænkepropper

Barlife har et bredt udvalg af skænkepropper

Skal du skænke alkohol går det naturligvis ikke, at du skænder det direkte fra flasken, for du bør altid have skænkepropper på samtlige af dine flasker du bruger i din bar – uanset om der er tale om en amatørbar eller en professionel bar.

Server dine drinks med stil med skænkepropper

Flasker med diverse former for alkohol bør altid have skænkepropper på i stedet for blot at have en åben åbning, som alkoholen så hældes ud af. Hos Barlife finder du mange forskellige former for skænkepropper og hver af disse er forskellige da de alle opfylder forskellige formål. Også materialerne, som disse skænkepropper er lavet af, adskiller sig meget og hvilke skænkepropper du bør erhverve dig afhænger meget af hvad grunden er til, at du har tænkt dig at købe skænkepropper til din bar. 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

Med freeflow skænkepropper flyder alkoholen

De mest udbredte skænkepropper du finder hos Barlife er de såkaldte freeflow skænkepropper. Dette er meget simple former for propper. Der er her tale om en prop, som har en bund, som er karakteriseret ved at have nogle cirkelformede plader stikkende ud. Når disse plader kommer ned i en flaskes åbning vil de gøre, at skænkepropper sidder rigtig godt fast. For når man har taget skænkepropper på flaskerne er man naturligvis ikke interesseret i, at de ryger af igen lige med det samme, for så kan man ende med at være nødt til at servere en yderst stærk drink til en kunde. I toppen af freeflow skænkepropper finder man så et hul, som kan se forskelligt ud. Igennem dette hul vil den alkohol, som er i flasken så komme ud. Ligesom navnet også antyder det, er det sådan, at der ikke er en ’stopklods’ på sådanne skænkepropper. Så du kan i princippet servere hele flasken af én omgang, hvis ikke du sørger for at fjerne flasken fra glasset.

Det kan både gå hurtigt og langsomt

Disse freflow skænkepropper kan fås i forskellige varianter. Udover, at der findes forskellige materialer, så som plastik og metal og kobber, findes de også i forskellige hastigheder. For af og til kan det være, at man har brug for skænkepropper, som serverer den pågældende alkohol meget langsomt, hvis for eksempel det blot er et par dråber man skal bruge i en given drink. Hvis man derimod ønsker at hælde en stor mængde alkohol i et cocktailglas, så er det af og til smartere at bruge skænkepropper, som kan sørge for, at alkoholen flyder hurtigt således, at man ikke skal bruge lang tid på at stå og vente på, at den rette mængde alkohol bliver hældt op. 


Med en pilot er det altid den rette mængde

Noget smart man kan gøre er at købe skænkepropper, som kan bruges til at afmåle lige nøjagtigt den mængde alkohol, som man ønsker at hælde op. Sådanne skænkepropper kaldes Bottle Pilot. Hos Barlife kan du købe skænkepropper af denne type, og det smarte ved dem er, at du kan beslutte dig for præcis hvilken mængde du ønsker at hælde op. Du kan for eksempel her købe skænkepropper, som har plads til 4 cl alkohol. Således ved du, at du kun skænker præcis 4 cl når du skænker af denne prop. Dette er smartest hvis du ved, at der er bestemte skænkepropper, som du altid bruger til præcis den samme mængde alkohol. Alternativt kan du købe forskellige skænk og mål, som er gode til at måle med. Sådanne skænkepropper er også gode, hvis du for eksempel har medarbejdere i din bar, som er lidt sløsede med mængden af alkohol og som ikke nødvendigvis har det rette øje for at se hvor meget de rent faktisk skænker op. Med disse pilot skænkepropper ved du, at du kun skænker en hvis mængde. Og der er ikke noget i vejen for, at du så kan skænke to gange med samme alkohol hvis for eksempel du skal have 8 cl af en bestemt alkohol. Det kan være smart at købe skænkepropper af denne slags med mange forskellige mængder alkohol. For så kan du skifte skænkepropper ud, hvis det er forskellige mængder alkohol du skal bruge. Du kan også få skænkepropper her på siden, som har en mængde på 5 cl. Således kan du være sikker på, at du hver gang du skænker med denne, kun skænker 5 cl. Og hvis du ønsker, at du selv og dine medarbejdere blot skal skænke 3 cl med en given skænkeprop, så kan du også købe dette her på siden.

Forskellige farver gør det nemt at adskille

Du bør naturligvis altid sørge for at have skænkepropper til alle dine flasker. For på denne måde slipper du for at tænke på, at du skal have propperne af efter brug. Til dette kan du vælge at købe forskellige plastik skænkepropper med forskellige farver så du altid kan adskille de forskellige skænkepropper fra hinanden.