Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Målebæger - billige målebægre, jigger og vippemål i bedste kvalitet
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Målebæger

Til den rigtige dosering af dine drinks

Hvis du skal lave lækre cocktails og drinks er det vigtigt, at du sørger for, at der kommer den rette mængde alkohol i drinken, hvilket du blandt andet kan gøre med et målebæger

Forskellen på en professionel bartender og en amatørbartender, som først lige er kommet i gang med karrieren er ofte, at den professionelle bartender altid sørger for at hælde de helt rigtige mål op. Og dette er noget, som en amatørbartender ikke går så meget i, da denne i højere grad vil tage den på slump.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Præcision betaler sig

En rigtig bartender vil måle nøjagtigt, hvilket vedkommende naturligvis vil gøre med et målebæger. For uanset hvor godt et øjemål du har, så vil dit øjemål aldrig nogensinde være lige så præcist, eller måske endda endnu mere præcist som på mål. Derfor er der mange, som skal til at svinge med cocktailglas og en shaker, som vælger at investere i et målebæger eller måske endda flere.

Mål i forskellige størrelser

Det er selvfølgelig sjældent, at der skal præcis det samme mål af alle ingredienserne i en drink. Derfor er det i mange tilfælde meget smart at have mere end ét bæger til at måle med. For kun på den måde kan man nemlig være sikker på, at man rammer helt præcist når man står og måler op til de lækre drinks, som man skal lave. Hos Barlife kan du for eksempel både få et bæger, hvor du kan hælde 25 ml og 50 ml i. Du kan få forskellige målebægre, som netop har disse to mål, da netop de to mål er nogle, som man anvender ofte i barverdenen. Slå to fluer med ét smæk

Det kan være, at man har besluttet sig for at købe mere end ét bæger og så skal man jo til at overveje hvilke målebægre med præcist hvilke mål man så skal købe. Noget af det smarte ved det, som vi kan tilbyde hos Barlife er, at vi kan tilbyde et bæger, som rent faktisk har mere end ét mål. Blandt andet findes denne variant til både 25 ml og 50 ml. Dette er et alternativt til skænkeflasker, som også kan måle op, men som samtidigt er meget store og derfor alt for store til en enkelt drink eller et par enkelte drinks.

Det yderst elegante ved en af de varianter, som du kan få hos Barlife er, at det er forgyldt. For hvis man skal bruge et bæger kan man ligeså godt gøre det til en helt speciel oplevelse. Det forgyldte målebæger, som vi kan tilbyde, kan både fås i guld og i sølv, så du kan helt selv vælge hvilket et, der vil passe bedst til din bar alt efter hvilke farver du ellers har.

Et målebæger kaldes ofte en jigger

Når man er på udkig efter et målebæger vil det meget ofte betyde, at man ligeså meget er på udkig efter en såkaldt jigger. Det, som kendetegner en jigger er, at det er et bæger delt i to. En jigger er næsten formet som et gimeglas, da den går ud i enderne og går ind og bliver slank på midten. Hos Barlife kan vi tilbyde vores kunder mange forskellige former for jigger, som er ideelt at bruge i en rigtig bar. Udover, at det er smart i sig selv, at have nogle gode målbægre i nogle gode mål, så er en jigger også smart da den har to mål i sig. Det vil sige, at hvis du blot køber én jigger betyder det faktisk, at du i virkeligheden har to målebægre. For når du har brugt den ene ende kan du så let som ingenting vende den om igen og så kan du bruge den anden ende.

En del af barsættet

Hvis du lige er startet i barbranchen kan det være, at du mere eller mindre er ude på at købe alt til din bar da du absolut intet har. Og netop dette er noget, som vi kan hjælpe dig med hos Barlife. Selvfølgelig kan du sagtens gå ind og vælge hver en genstand separat. På den måde kan du finde præcis den barske du ønsker, den muddler du ønsker og andre lignende ting, som du uden tvivl får brug for i din bar.

Men noget andet, som du kan gøre er at købe hele molevitten på én gang. Og således får du også et bæger med i mange tilfælde. For de fleste barsæt, som du kan købe her hos Barlife inkluderer nemlig også et bæger således, at du ikke behøver at købe det separat. På den måde skal du blot én gang gå ind og tage stilling til hvad det er for et sæt du vil have. Og efter noget tid kan det være, at du får brug for endnu et målebæger med et andet mål. Dette er helt normalt og noget, som du bare kan tage hen ad vejen.