Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Skænkeflasker - juice beholder til opbevaring af juice og drinkssirup i baren
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Skænkeflasker & juice beholder

Masser af farver Skænke flasker

Skal du skænke op af diverse væsker, kommer du ikke uden om at anskaffe dig et par skænke flasker, som netop er lavet til formålet.
Skal der skænkes, så skal du have udstyret
Hvis du står i en bar og skal lave drinks og du ved, at der skal skænkes mange forskellige væsker, så handler det om i god tid at finde nogle skænke flasker, som du føler dig tilpas med og som du kan blive glade for. For det er en form for barværktøj, som du kan bruge i mange forskellige sammenhænge og hvis det er noget du får brug for, så er der ingen anden ting, som kan erstatte dette. At skænke kræver forskellige størrelser
Hos Barlife har vi erfaret, at vores kunder typiske er interesserede i at købe to forskellige størrelser af skænke flasker. Og her gælder det, at de størrelser de normalt køber især er på 1 l og af og til på 2 l. Derfor har vi valgt, at det udvalg vi har skal afspejle dette. Så vi har valgt at størstedelen af vores skænke flasker kan indeholde 1 l, da dette er en meget normal skænkestørrelse når det kommer til at skulle skænke diverse former for væsker.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
En farve til hver skænk Det er altid vigtigt at kunne finde sit cocktailtilbehør lynhurtigt, og dette gælder også når det handler om at skulle finde den rigtige skænke flaske. Derfor siger vi altid til vores kunder, at de skal købe nogle produkter, som adskiller sig fra hinanden, hvis altså det er nogle produkter, som minder om hinanden. Dette er for eksempel tilfældet med skænke flasker. For hvis du har fem forskellige, så vil de naturligvis ligne hinanden meget. Men det er meget vigtigt, at du ikke kommer til at hælde triple sec i en drink i stedet for lime, så derfor har vi valgt at tilbyde samtlige af vores skænke flasker med forskellig farve låg. Således kan du ud fra lågets farve altid se, hvilken skænke flaske du skal anvende til det pågældende formål. Vi tilbyder fire forskellige farver, da det er vores erfaring, at folk sjældent har flere end dette antal væsker, som de skal servere til deres gæster. Du kan således både pynte din bar ved at købe en skænke flaske, som er gul, en som er rød, en som er grøn og en som er hvid. Du vil derfor aldrig være i tvivl om, hvilken skænke flaske du skal lave når du skal lave en bestemt cocktail fordi, at du blot kan se på toppen og så vil du vide det.

Køb en samlet pakke

Hvis du ved, at du i din bar kommer til at have et stort behov for at servere forskellige væsker til dine gæster så handler det om at helgradere sig. Dette gælder både i forhold til hvor mange shotglas og hvor mange vinglas du skal købe, men det gælder også for mange andre ting bag baren. Hvis du vælger at købe en pakke med flere skænke flasker på én gang vil du både opleve, at du skal betale mindre end hvis du køber dem separat. Desuden vil du opleve, at du slipper for at komme tilbage og købe flere skænke flasker når du står der og det pludseligt går op for dig, at du rent faktisk skal bruge mere end én flaske, hvilket du i starten troede var tilstrækkeligt.

Brug skænke flasker til juice

Når du står i en bar kan det være meget tidskrævende, hvis der kommer mange gæster, som beder dig om at lave drinks, hvor der skal juice i. Eller dette er ikke som sådan tidskrævende i sig selv, men hvis det er noget, som der kræver, at du hver gang, der kommer en og beder om det, er nødt til at gå hen og stå og presser citroner, lime og appelsiner, kan det ende med at tage rigtig lang tid. Derfor kan du gøre det hele lidt nemmere ved at snyde på forhånd. Du kan gøre det, at du ved hjælpe af en juicepresser simpelthen elektronisk presser en masse juice af først, appelsiner, så lime og dernæst citron. Og så kan du bare hælde de lækre juicer i de forskellige skænke flasker. For så kan du bruge disse skænke flasker hele aftenen og ikke tænke på, at du for hver drink, der bestilles og som kræver juice skal stå og tænke på at skulle presse den ene citrusfrugt efter den anden, hvilket ellers kan få køen udenfor til at blive yderst lang. Noget af det smarte ved de skænke flasker vi tilbyder er, at de kan skilles ad. Dette gør, at du kan vaske dem godt og grundigt af uden at efterlade det mindste sukkerkorn eller anden rest. Således kan du sikre den bedste hygiejne i din bar, hvilket vi ved er noget, som betyder meget for vores kunder.