Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Skænkepropper & Målebæger - Stort udvalg af jigger, skænkeflasker og juicebeholder
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Skænk & Mål

I baren skal der de rigtige skænk og mål til så alle dine gæster får samme mængde

Hvis man ønsker at have en bar, som man bare tilnærmelsesvis kan være stolt af så er det vigtigt, at man udover meget andet barværktøj, har skænk og mål til at måle sine forskellige væsker med. Således kan man både på forhånd planlægge hvor mange drinks man kan bruge en flaske til og hvor mange drinks man vil have ved at købe forskellige flasker.
 
Når det kommer til skænk og mål er målebægre vigtige
Hvis man ønsker at begive sig ud i bartenderuniverset og begynder at stå og mixe egne drinks kommer man ikke udenom at købe sig nogle skænkepropper. En sådan tager man på en flaske og så kan man hænge flasken op så den altid er det samme sted. Når man så skænker fra denne flaske kan man bestemme, hvor meget man ønsker at den pågældende spiritus. Dette er noget af det, som man netop kan bruge skænk og mål til fordi, at det er vigtigt, at man ved præcist hvor meget spiritus man tager i drinken da der ofte blot skal et par enkelte dråber til at gøre en drink rigtig god eller rigtig dårlig.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Det er dog ikke kun til de hængende spiritusflakser at skænkepropperne kan bruges. For man kan også påføre en vinflaske en skænkeprop og på den måde sørge for, at man ikke får røde pletter på den fine dug når man skænker vinen. Desuden ser det også elegant ud når en vinflaske har en skænkeprop. Således er skænk og mål ikke kun for spiritus, men også for andre former for alkoholholdige drinks. Også til vin kan man gøre brug af skænkepropper, selvom det dog ikke ses helt lige så tit.
 

Sæt målet på værket med skænk og mål

Denne form for skænk og mål er smart i og med, at skænkepropper ofte har indbygget opmåling, som gør, at man slet ikke behøver at tænke når man skænker alkohol op i sine drinks.

 

Med skænk og mål kan du vende målene på hovedet

Hvis man køber skænk og mål til sin bar kommer man ikke udenom , at købe et par jiggers. Det unikke ved denne form for mål er, at der er hele to mål indbyggede i ét mål. En jigger er for det meste lavet i rustfri stål og så har den samme form som et timeglas, som er tykt i begge ender og tyndt på midten. I den ene side vil man kunne se, at målet har ét mål, så som 2 cl og hvis man vender målet om har man pludseligt et mål på 4 cl. Dette gør det nemmere at finde de forskellige mål og hvis man laver forskellige drinks, som kræver alkohol med to forskellige mål er det yderst praktisk, da man ikke skal lede efter flere skænk og mål hver gang man skal lave en drink.

 Her på siden finder du jiggers i forskellige størrelser da man naturligvis har brug for mange forskellige mål, da det er meget forskelligt hvilke former for skænk og mål, som man skal bruge til forskellige drinks. Kig rundt på siden og find jiggers og andre skænk og mål, som du får brug for i lige netop din bar. Det er ikke kun de små skænk og mål, som der kan tilbydes her på siden. For hvis du skal have opmålt større mængder alkohol er det naturligvis vigtigt, at du også har barværktøj, som kan gøre det. Noget, som du for eksempel kan købe er en glaskande med forskellige mål, så du kan måle for eksempel limesaft, sukker eller danskvand i større mængder. Denne del, som er en del af kategorien skænk og mål, kaldes også en jigger, selvom den er væsentligt anderledes end den lille metal jigger, som også er meget udbredt.

At vippe sig til det rette skænk og mål

Et andet barværktøj, som man ikke kommer udenfor er vippebægeret. Dette er især anvendt til varme drikke og hvis man på et tidspunkt har købt en irish coffee eller lignende vil man helt sikkert have set dette vippebæger i funktion. Vippebægeret er kendetegnet ved, at det kan placeres på et glas og så kan man hælde noget i bægeret og så vippe det ned i bægeret og eventuelt gentage processen, hvis man ønsker en større mængde end det, som man i første omgang vippede i drinken. Det smarte ved denne form for skænk og mål er, at den er lavet af rustfrit stål og derfor sagtens kan klare den varme, som kommer op fra den varme te eller den varme kaffe. Det er dog også muligt at bruge et vippebæger til en helt almindelig cocktail, men det er dog ikke lige så udbredt.