Skænkeflasker

Skænkeflasker til din bar

Skal du skænke væsker, som du måske selv har lavet, så skal du bruge en skænkeflaske eller en speedbottle, som de også hedder. Det er blevet populært at lave sine egne sirupper eller koncentrater. Det kan være med til, at skabe helt unikke cocktails eller drinks. Her på siden finder du et bredt udvalg af skænkeflasker. Læs mere her 

Faldende orden
Side
 1. Juicecontainer 1L- Blå
  Juicecontainer 1L- Blå
  129,00 kr
  Quickview
 2. Juicecontainer 1L - Grøn
  Juicecontainer 1L - Grøn
  129,00 kr
  Quickview
 3. Juicecontainer 1L- Orange
  Juicecontainer 1L- Orange
  129,00 kr
  Quickview
 4. Juicecontainer 1L - Rød
  Juicecontainer 1L - Rød
  129,00 kr
  Quickview
 5. Juicecontainer 1L - Hvid
  Juicecontainer 1L - Hvid
  129,00 kr
  Quickview
 6. Juicecontainer 1L - Gul
  Juicecontainer 1L - Gul
  129,00 kr
  Quickview
 7. Juicebeholder Lid - Hvid
  Juicebeholder Lid - Hvid
  29,00 kr
  Quickview
 8. Juicebeholder 1L - grøn
  Juicebeholder 1L - grøn
  89,00 kr
  Quickview
 9. Juicebeholder 1L - Orange
  Juicebeholder 1L - Orange
  89,00 kr
  Quickview
 10. Juicebeholder 1L - rød
  Juicebeholder 1L - rød
  89,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Det gør det nemt for dig at holde styr på dine væsker, og så er de lavet i praktiske materialer. De afgiver ikke smag, og der er minimalt vedligehold.

Praktisk skænkeflaske

Har du en professionel bar, eller får du gæster på besøg i privaten, så kan du nemt servere dem unikke cocktails med de rette skænkeflasker. For at lave hurtige cocktails kræver det, at man er ordentligt forberedt. Der skal ofte bruges masser af limesaft, eller måske en kombination af flere forskellige koncentrater og sirupper. Her er det smart at lave det hele, inden aftenen starter, og hælde det på en speedbottle. Hvis du forbereder dine koncentrater og sirupper inden dine gæster kommer, vil du få et bedre resultat med dine cocktails. Det er nemlig nemmere at tilsmage sine koncentrater, så de er helt perfekte. Bland alle de ingredienser du skal bruge i en skænkeflaske. Ryst den en smule og smag derefter til. Grundet den store diameter i flaskehalsen, er det nemt at putte ingredienser i sin speedbottle. Skal du lave koncentrater, som eksempelvis skal trække med hele frugter, så skal du købe en Pourmaster Container. Den har et stort skruelåg, og er på hele 2 liter.

Skænkeflasker i forskellige farver

Det er muligt at købe skænkeflasker i forskellige farver. Det er ikke kun for, at man kan finde den farve, man bedst kan lide, eller som passer bedst ind i ens bar. Når det går stærkt i baren, eller man har gæster privat, som selv vil lave sine cocktails, skal det være nemt at finde de rette koncentrater. Hvis ikke der er farver på flaskerne, er det svært at adskille dem fra hinanden. Især fordi plastikken mange gange er matteret på en speedbottle. For at gøre det nemt, kan man inddele sine sirupper og koncentrater efter farver. Har man en større bar, giver farverne også et hurtigt overblik over, hvilken type tilsætningsvæske, som man er ved at løbe tør for. Bruger man flere tilsætningsvæsker, end der er farver, er det muligt at skrive på flaskerne på tusch. Overfladen er en smule ru, så tusch holder godt. Den ru overflade er samtligt med til, at give et godt greb på en speedbottle.

Køb en samlet pakke

Hvis du ved, at du i din bar kommer til at have et stort behov, for at kunne opbevare dine koncentrater eller sirupper, så er det muligt at købe en pakkeløsning. Du kan vælge mellem pakker med 5 skænkeflasker eller 5 Pourmaster Containere. Så er du sikker på, at du ikke går ned på opbevaringsplads. Produkterne kan selvfølgelig også bruges andre steder end i baren. En skænkeflaske er god til at opbevare juice i, hvis man skal på farten. Pourmaster Containerne er gode, hvis man skal sylte eller måske have sin egen gin til at trække. Husk at brug et doseringsmål, når du bruger en skænkeflaske. Målebægere finder du lige her

Copyright © 2019 Barlife Aps