Indlæser...

Silikoneforme Infinty Plate-it SÆT 3 SdV 24x16/24x16/ø19cm

Varenummer
689302
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

319,00 kr.

Beskrivelse

Skab Unikke Forme med Silikoneformene Infinty Plate-it SÆT 3 SdV

Med dette sæt af silikoneforme fra Infinity Plate-it kan du skabe fantastiske former, der virkelig løfter dine tilberedte retter til næste niveau. Sættet indeholder tre forskellige størrelser: 24x16 cm, 24x16 cm og ø19 cm, hvilket giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige former og størrelser.

Formene er lavet af silikone og akryl, hvilket sikrer holdbarhed og fleksibilitet. Du kan bruge dem til at lave både 3D-former og flade designs på tallerkenen. Uanset om du ønsker en sprød tekstur, en luftig mousse eller et fint pulver, kan du skabe det med disse silikoneforme.

Brug også skabelonerne til kolde dekorationer ved at fylde dem med mousse, chokolade, is eller fløde. Du kan virkelig lade din kreativitet løbe løbsk og skabe imponerende og unikke præsentationer af dine retter.

Med Infinity Plate-it Silikoneformene kan du tage din madlavning til nye højder og imponere dine gæster med professionelle og kunstneriske præsentationer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna