Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

sikker betaling

Hos os kan du benytte en lang række betalingskort


Hvis du vælger at købe produkter på Barlife kan du anvende alle de kort du normalt kan anvende i lignende webshops. Dette gør vi for så vidt muligt at muliggøre, at alle kan købe produkter hos os. Du kan benytte Visa Elektron, MasterCard, Eurocard, Diners, Visa/Dankort og Visa. Ikke nok med, at du næsten er garanteret, at kunne betale da du højst sandsynligt har en af de førnævnte kort, så kan du også gøre dette helt sikkert. For vi går op i, at du som kunde har den største sikkerhed når du køber produkter hos os. Vi har stor forståelse for, at man på nettet skal være varsom med betalinger og vi kan derfor sikre dig, at du helt sikkert kan handle med os uden at du risikerer, at der er nogle der stjæler dine kort- og bankoplysninger eller lignende.
Hvis du køber noget hos os til en bestemt pris, vil det aldrig være muligt for os at trække et større beløb end det, som du, som kunde, har godkendt da du har bekræftet det pågældende køb. Dette er en sikkerhed for dig, og netop dette er noget af det, som gør, at vi kan garantere dig, at du hos os kun vil opleve at foretage sikker betaling.

Vi sender og du betaler


Ikke et øjeblik før, at dine varer er på vej med posten til dig, vil vi trække penge fra dit kort. Vi sørger nemlig altid for, at det først er i det øjeblik, at dine varer forlader vores lager, at vi trækker beløbet fra din konto. Dette er en sikkerhed for dig idet, at du aldrig kommer til at betale for noget, som du ikke reelt ender med at have i postkassen.

Krypterede kortinformationer


En anden måde, hvorpå vi sikrer, at du hos Barlife altid foretager en sikker betaling er ved, at dine kortinformationer altid vil være krypterede, hvilket også gælder det aftale beløb af købet. Dette kan vi garantere sker på grund af software, som er godkendt af Nets, og som udvikles af DiBS. Det er altid muligt for dig at se hvorvidt kryptering finder sted. For hvis du i nederste højre hjørne af siden kan se en hængelås, ved du, at der finder kryptering sted. Således ved du, at der ikke er nogen tredjepart, som kan få adgang til dine oplysninger. Efter endt betaling gemmer vi aldrig dine oplysninger således, at du helt sikkert kan give os dine oplysninger til et bestemt køb og derefter være sikker på, at vi ikke ligger inde med oplysninger om dig og dine kort og betaling.