Indlæser...

Sigteme1 kg

Varenummer
684296
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

17,00 kr.

Beskrivelse

Vores sigtemel er en alsidig ingrediens, der er perfekt til både bagning og madlavning. Det er lavet af hvedekerner, der er blevet sigtet for at fjerne de grovere dele og efterlade et fint og let mel.


Med vores sigtemel kan du bage lækre brød, kager, muffins og meget mere. Det giver en blød tekstur og hjælper med at skabe luftige og lette bagværk. Du kan også bruge det til panering, saucer, dej og andre madlavningsformål.


Vores sigtemel er af høj kvalitet og har en neutral smag, der giver dig mulighed for at fremhæve andre ingrediensers smag og aroma. Det er egnet til både hjemmekokken og professionelle kokke, der ønsker at opnå gode resultater i køkkenet.


Denne pakke indeholder 1 kg sigtemel, hvilket giver dig nok til at eksperimentere og skabe mange forskellige opskrifter. Det er nemt at opbevare og har en lang holdbarhed, så du kan nyde friske bagværk og madlavning i lang tid.


Udforsk mulighederne med vores sigtemel og lad din kreativitet udfolde sig i køkkenet. Skab lækre og vellykkede bagværk og madlavning med vores kvalitets sigtemel. Uanset om du er nybegynder eller erfaren i køkkenet, vil vores sigtemel være en pålidelig ingrediens til at opnå de bedste resultater.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna