Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Sodasifon - Elegante Sodasifon i den bedste kvalitet på markedet.
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Sodasifon

Sodasifon

Her på hjemmesiden Barlife kan du roligt gå på opdagelse, hvis du er på udkig efter en sodasifon. Dette skyldes, at lige netop dette produkt er noget, som vi har meget af, og vi har et yderst bredt sortiment, som vores kunder er meget glade for.

En sodasifon laver magi

Hvis man ikke har prøvet en sodasifon før, eller hvis man aldrig har set den i brug, så vil man næsten føle, at det er magi, det som sådan en sifon kan gøre. For det er næsten ligesom Jesus lavede vand om til vin. For denne sodasifon laver helt almindeligt postevand om til sodavand og det er da noget magisk ved! En sodasifon er en slags flaske, som der har et helt bestemt låg. For dette låg er ikke som mange andre, da du kan putte en sodapatron i, og det, som denne patron vil gøre det er, at den vil lave indholdet i flasken om til sodavand. Så det vil sige, at hvis du for eksempel putter almindeligt vand i, så vil det blive til sodavand, hvis blot du sørger for, at der er en sodapatron i sifonen når du prøver den.
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Forskellige sodasifoner på siden

Ligesom det gælder alt andet du har i din bar og i dit køkken så som cocktailtilbehør og køkkenmaskiner så har man naturligvis altid sine helt bestemte præferencer. Dette gælder både i forhold til hvad man synes er pænest, men især betyder det dog også noget i forhold til hvilket behov man skal have opfyldt, og hvor stort dette behov er. Og dette er slet ikke en undtagelse når det er en sodasifon, som du skal ud og købe. For, som det vil blive gjort klart, hvis du scroller lidt rundt på Barlifes hjemmeside, så vil du erfare, at der findes mange forskellige sodasifoner og de kan gøre noget forskelligt, selvom deres primære opgave naturligvis er den samme. På Barlife kan du blandt andet få en sifonflaske, som har navnet ’retro’. 
Dette vil være til dig, som både går op i, at dine ting fungerer fint, men som mest af alt går op i, at dine ting er pæne. For denne retro sifonflakse har et sølvmønster, som er meget karakteristisk og som man sjældent ser på lignende flasker, da de normalt er meget anonyme og ikke ser ud af så meget. Derudover har den en sort bund, og en lyserød streg henover. Du finder også en mere klassisk sodasifon, som blot er en flaske i en farve, som er rustfrit stål og med et sort og sølv hoved. Dette er hvad man normalt forbinder med en sodasifon.

Når der skal mixes kan det gøre med en sodasifon

Selvfølgelig er det altid rart med en skøn og læskende sodavand. Men ikke desto mindre er det dog især rart når denne skønne sodavand blandes med en eller anden form for skøn alkohol. For i mange sodavand, som man kan bestille i dag, skal der sodavand til. Man kan naturligvis vælge at købe dette sodavand fordi, at det absolut skal være det rigtige. Men man kan dog også gøre det, at man selv laver sin egen sodavand, hvilket man blandt andet kan gøre med en sodasifon, som netop passer til dette formål. Det gode ved dette er især, at mængden af hvad man kan lave i en sodasifon ofte passer til et par cocktails, og ikke nødvendigvis passer til en hel familie, som har lyst til sodavand. I mange af de sodasifoner, som du kan finde på hjemmesiden kan der være omkring i liter, og i nogle kunne der kun være mindre, og helt ned til 0,7 liter.