Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Sifonflaske - Danmarks største forhandler af sifonflasker
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Sifonflaske

Med en sifonflaske kan du klare lidt af hvert uanset om det er i dit køkken eller i baren.

Mange mennesker har måske set en sifonflaske, men har aldrig umiddelbart tænkt, at de havde behov for en. Dette ændrer sig dog for mange når de først har set hvad sådan en flaske kan bruges til og til hvor mange formål den rent faktisk fungerer. For det er især i dens alsidighed, at den bliver rigtig anvendelig, for ting, som kan bruges til meget forskelligt er naturligvis altid bedre end ting, som kun kan bruges til ét formål. Dette gælder både i forhold til, at man på den måde sparer plads og at man generelt kan bruge færre penge ved at købe færre ting.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Perfekt til flødeskum

Et af de formål, som denne smarte sifonflaske opfylder, er at lave flødeskum. For hvis man ønsker den helt perfekte form for flødeskum, så kan man være sikker på, at man vil blive tilfreds med dette produkt, som netop kan bruges til at lave flødeskum.

Mange vil måske automatisk tænke, at dette så betyder, at man kan bruge den til at lave en flødeskumsdessert og det har man da sådan set også helt ret i. For en flødeskumsdessert kræver naturligvis flødeskum og derfor vil man være godt stillet, hvis man sørger for at købe sig en sifonflaske, som så kan bruges sammen med en sodasifon. Det kan være, at man har lyst til at lave en lækker bananasplit til dessert til enten familien eller til et større familiearrangement. Og ingen bananasplit kan serveres uden flødeskum. Også en lækker isdessert vil glide endnu lettere ned hvis man lige sørger for, at der er noget lækker flødeskum, som man kan servere ovenpå. Det vil både pynte og så vil det smage bedre. 

Ideelt til diverse drikke

Det er ikke kun til de lækre desserter, at en sifonflaske er god at have ved hånden for der er også mange drikkevarer, som gør sig bedst hvis man bruger en flødeskum, som laves bedst ved hjælp af en sifonflaske. Her er det især den lækre varme chokolade, som man kender den fra sin barndom. Det vil altid smage bedst til en rigtig lækker varm chokolade, at den lige bliver toppet af med noget flødeskum og måske ovenpå det noget lækkert chokoladekrymmel

På Barlife hjemmesiden finder du blandt andet drikkeglas, som er lavet i et materiale, der betyder, at de kan tåle varme. Så i disse glas kan du sagtens hælde den varme mælk eller det varme vand, som du bruger til at lave varm chokolade af.

Få et helt sæt til den gode flødeskum

Hvis du alligevel ved, at du primært skal bruge din sifonflaske til at lave flødeskum, kan du gøre dig selv en tjeneste og købe mere end blot en. For hos Barlife kan du nemlig købe en hel pakke med alt det, som du skal bruge til at lave den helt perfekte flødeskum. I denne pakke er der naturligvis en sifonflaske, men udover det finder du også nogle andre gode ting. Blandt andet kan du finde nogle gaspatroner, som er uundværlige når du skal lave lækker flødeskum.

Derudover finder du også et mundstykke, som også er meget nødvendig at have når du skal lave den gode flødeskum, uanset om du laver den til noget, som skal spises eller noget som skal drikkes. I en pakke får du hele 10 af de vigtige patroner, som du ikke kan undvære når der skal sprøjtes lækker flødeskum ud i køkkenet eller baren.