Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Gaspatroner - Billige Gaspatroner til din sifonflaske, stort udvalg af gaspatroner.
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Gaspatroner

Gaspatroner til din sifon eller flødeskumssprøjte

Hvis du har købt dit en sifonflaske er den ikke meget værd uden de uundværlige gaspatroner, som du kan finde her hos Barlife.
Hver sin situation, hver sin gaspatron
Her hos Barlife kan du finde mange forskellige gaspatroner, og du kan finde lige præcis den, som passer til den flaske du har. Mange kan være i tvivl om, hvilke gaspatroner de skal købe til forskellige flasker, men hvis du klikker dig ind på de forskellige flasker her på siden, vil du hurtigt finde ud af det og du vil forlade siden uden at være det mindste i tvivl. Når der skal bruges gaspatroner til fløde.
Blandt andet kan du her på siden finde gaspatroner, som er beregnet til at bruge når du skal lave flødeskum. Til dette formål har vi blandt andet de populære gaspatroner fra Liss, som er en pakke med 10 gaspatroner, som er ideelle til at lave flødeskum med. Det er dog ikke kun udelukkende flødeskum, som du kan lave med disse patroner. For faktisk er disse patroner kendetegnet ved at være universelle, det vil sige, at de kan bruges til en lang række forskellige flasker. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke vil opleve succes hvis du prøver at putte den i en Kisag, da den simpelthen ikke vil passe her. Hvis du derimod forsøger at få disse gaspatroner i enhver anden flaske, så vil du opleve succes med det da de er lavet til at passe de fleste forskellige flasker. Med 10 gaspatroner, som der er i denne pakke vil du komme meget langt. For det er sådan, at du vil nå meget langt på den måde da hele 10 patroner er meget, især hvis du i virkeligheden ikke laver så meget flødeskum til daglig. Disse gaspatroner ligner mere eller mindre alle andre lignende patroner og de har blandt andet den samme sølvfarvede overflade. Denne overflade gør, at der ikke vil komme rust på gaspatronerne uanset hvor lang tid du har dem liggende i køkkenet uden at bruge dem. Generelt er gaspatroner noget af det, som enhver bør have som en del af sit køkkenudstyr da det er så rar en ting at have når man lige står og har brug for det. 

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Lav vand til sodavand

Hvis du ønsker at spare lidt og derfor ikke ønsker at købe sodavand, så kan du blot selv lave sodavand! Det kan du nemt gøre og det eneste du skal gøre er sådan bare at købe de specielle gaspatroner fra Barlife. Det som er indeni disse gaspatroner er det helt rene CO2 og det er netop det, som du skal bruge til at lave sodavand, så hvis det er det du er ude på, så er du det helt rigtige sted! Du kan blandt andet få en pakke, som består af 10 gaspatroner, som er specielt beregnet til netop sodavand. Ligesom så mange andre gaspatroner er denne patron egnet til enhver sifonflaske. Så det betyder, at du kan skifte din flaske ud, uden at du behøver at købe nye patroner. De 10 gaspatroner, som du får med er meget og de vil holde i lang tid. For det er slet ikke sådan, at en patron blot kan bruges til en enkelt dessert eller glas med varm chokolade, tværtimod kan der gå mange af disse serveringer på blot en enkelt patron. Materialet af disse patroner er stål, og det er endda genanvendeligt. Det betyder, at det ikke er sådan, at materialet fra en patron kun kan bruges en enkelt gang. Faktisk kan dette stål bruges igen så det er meget vigtigt at man sørger for at genanvende det, således, at det ikke blot går tabt.