Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Billige flødeskumssprøjter online - Se vores store udvalg
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Flødeskumssprøjter

Flødeskumssprøjter til dine desseretter eller irish coffee

Når der skal sprøjtes med flødeskum kommer man naturligvis ikke udenom at have en flødeskumssprøjter, som netop er et produkt, som er udviklet til dette formål.
Med en flødeskumssprøjter kan du bare sprøjte løs
Har du en forkærlighed for flødeskum, eller arbejder du et sted, eller er du måske endda ejer af et sted som ynder at serverer lækre sager med flødeskum, så kan du få fat i en flødeskumssprøjter her på Barlife, som du kan bruge til dette formål. Denne ’dims’ som du bruger til at fløjte flødeskum med er der også nogle, som kalder en sifonflaske, men da dette er et lidt dumt ord er der mange, som bare vælger at bruge et mere oplagt ord som er flødeskumssprøjter. Dette ord er langt mere sigende fordi, at det rent faktisk siger noget om hvad denne ting gør. For det, som den gør er jo netop at sprøjte flødeskum, så hvorfor egentligt kalde den noget som helst andet.
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Til dessert og drikke

Det er helt ligegyldigt om det er noget spiseligt eller noget drikkeligt, som du skal bruge flødeskumssprøjteren til, for uanset formålet så kan den bruges. Hvis man har en restauration så kommer man ikke udenom at skulle bruge flødeskum. Nogle vælger så at købe en engangs flødeskumssprøjter, som kun fungerer en enkelt gang, og derfor kan dette blive meget dyrt i længden. Derudover kan man også være sikker på, at sådan en har mange tilsætningsstoffer, som er ret uhensigtsmæssige da det er bedre når der ikke er disse tilsætningsstoffer. Derfor er der mange, som på et tidspunkt tager en beslutning om at købe en flødeskumssprøjter, som man kan bruge flere gange. Det eneste man skal gøre med sådan en genanvendelig flødeskumssprøjter er at udskifte de gaspatroner, som man bruger til denne sprøjter. For det er uundgåeligt, at man på et tidspunkt løber tør for gas i en gaspatron, og så er det bare med at skifte den ud. Udover at det er sundere at spise flødeskum fra en flødeskumssprøjter, som man hælder ren fløde i så vil det også ende med at blive billigere. Noget af det man kan gøre for at spare yderligere penge det er at købe så meget sifon tilbehør som overhovedet muligt fordi, at dette vil gøre, at man helt fra starten af har alt det man skal bruge, og så slipper man for på et senere tidspunkt at købe mere tilbehør. 


Find den bedste type flødeskumssprøjter

Hos Barlife kan vi prale af at have et meget stort udvalg af ting til både køkken, bar og restaurant og når det kommer til at købe en flødeskumssprøjter er vores udvalg også meget stort. Det betyder, at du nok skal finde lige præcis den flødeskumssprøjter du har brug for, hvilket du gør mellem diverse glas og andet køkkenudstyr. Blandt andet kan vi med stolthed sige, at vi hos Barlife kan tilbyde dig en flødeskumssprøjter fra det eftertragtede mærke Andrew James, som er kendt for sin høje kvalitet, både her i landet og internationalt. Denne kendte flødeskumssprøjter kan indeholde op til 500 ml flødeskum, hvilket er nok til mange mennesker og mange desserter eller varme chokolader. Mange vil vide, at hvis man skal købe det bedste af det bedste, så er denne Andrew James flødeskumssprøjter det rette sifon tilbehør at have. Noget af det karakteristiske ved en flødeskumssprøjter fra Barlife er, at den er sølvfarvet. For det er sådan, at størstedelen af de sprøjtere du finder her på siden er sølvafarvede og har en farve, som vidner om, at der er tale om rustfrit stål. For den har denne blanke overflade, som man netop kender fra for eksempel produkter lavet af rustfrit stål.