Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Sifoner i stort udvalg - herunder soda- og flødesifoner
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Sifon

En rigtig bar skal have sifoner så man kan lave flødeskum

Med sifoner har flødeskummen aldrig set bedre ud

Hvis man ønsker at være en professionel bar, som tilbyder det, som folk ønsker så er det vigtigt at få erhvervet sig en sifonflaske med tilhørende sifoner. For kun med sifoner kan du få den flotteste flødeskum, som ser så utroligt appetitlig ud.
 
Sifoner er vigtige at have, hvis man har tænkt sig at tilbyde varme drikke i sin bar. For selvom man primært tænker på alkohol når man tænker på en bar, så bliver der dog for det meste også serveret mange andre drikkevarer og madvarer i en bar. Her gælder det blandt andet den kendte varme chokolade, som alle får lyst til så snart vintermånederne nærmer sig og kulden begynder at indfinde sig. Så begynder folk at lede efter det bedste sted at få en varm chokolade lavet på rigtig chokolade og – med rigtig god flødeskum. Kun med sifoner kan du få lige den flødeskum, som folk ønsker at få på toppen af deres varme chokolade. For med de almindelige supermarkedsflødeskum bliver det slet ikke det samme og desuden er det også tilsat en masse sukker og andre ting. Derimod kan sifoner være det, som gør, at folk kommer igen for at prøve den dejlige varme chokolade drink.
Sifoner kan også bruges til de alkoholiske drikke
Det er dog ikke kun til de alkoholfri drikke, at sifoner er nyttige. For hvis du skal servere en irish coffee kommer du ikke udenom at skulle tilføje noget flødeskum med et par kaffebønner ovenpå. Og her går det ikke, at flødeskummen er smattet eller for hård. Hvis du gør brug af ægte fløde og gode sifoner så kan du være sikker på, at du får lige nøjagtigt den irish coffee, som du ønsker og har lyst til at lave.
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Lav almindeligt vand til sodavand med sifoner

Ved hjælp af sifoner kan du næsten udøve magi når du står og laver helt almindeligt vand om til danskvand og helt almindelig saft om til sodavand. Dine gæster vil være målløse når de ser hvad du laver og de vil være yderst imponerede. At bruge sifoner er en væsentligt bedre måde at lave sodavand på end hvis man køber sodavand, hvilket især skyldes, at det slet og ret er billigere at bruge sifoner i stedet for at købe vand tilsat kulsyre.

Brug også sifoner til den lækre dessert

Her på siden kan du også finde sifoner, som er oplagte at bruge når der skal serveres desserter. I mange barer tilbyder man sine gæster desserter og hvis det er tilfældet for din bar også så kommer du ikke udenom at skulle servere flødeskum. En rigtig god flødeskum kan du lave med hjælp af sifoner. Det gælder hvis du blandt andet har tænkt dig at få lavet en lækker banana split, hjemmelavede pandekager med is, en isdessert eller dejlige sprøde vafler. Til alle disse desserter skal du bruge sifoner, da det er yderst vigtigt, at desserterne bliver serveret med flødeskum – og rigeligt med det.
 
Når du anvender en sifonflaske med sifoner vil du opleve, at du helt selv kan styre den mængde, som du ønsker at påføre desserten eller drinken. For du trykker selv på flasken og bestemmer hvor meget, der skal komme ud og det gør, at du har en stor frihed til at skabe lige præcis den varme drink eller dessert som du ønsker. Derudover er du også garanteret at kunne påføre flødeskum med stor præcision, hvis du anvender sifoner da de ikke sprøjter over det hele, men derimod kun lige der hvor du vil have og peger hen.
Hvis du vælger at købe sifoner til at få lavet sodavand så vil du kunne nyde det med en lækker rød farve. Du køber en sodasifon, som har en kapacitet på 1 l, hvilket er meget sodavand til dine gæster og dig. Måden hvorpå du bruger den er ved at du lægger sodapatronen i en sifon og så fylder du flasken med den væske, som du ønsker at give et ekstra pift. Du skal være meget omhyggelig med, at flasken er lukket fuldstændig for ellers kan du risikere, at du ender med at have sodavand alle stedet og det er ser ikke super tjekket ud når du står der bag baren og skal vise hvad du kan. Det er en god ide altid at have nogle sifoner i sit køkken, hvis man pludseligt skulle få brug for det.

Ligesom med alt andet i din bar, så som opbevaring af flasker, kan du få sifoner i mange forskellige farver og størrelser. Det kan du gøre fordi, at du kun på den måde kan købe lige præcis de sifoner, som du mener passer bedst til dit behov og det, som du skal bruge dem til.