Indlæser...

Shotglas 6,5 cl.

Varenummer
15810
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

19,00 kr.

Beskrivelse

Arcoroc shotglas - 6,5 cl, H10 cm

Arcoroc shotglas er flotte og meget enkelte shot glas i helt klart glas. De er stilfulde og passer til ethvert arrangement eller fest uanset tema og stil. Arcoroc shot glas har en forholdsvis tung og kraftig bund, således de står stabilt på bordet og vælter ikke nemt. De er enkelte i deres udformning og af helt klart glas. Glassene er nemme at rengøre idet de tåler opvaskemaskine. Arcoroc shot glas er nemme at stable og fylder ikke meget på hylderne eller i skabet. Disse glas er helt ideelle til alle slags shots eller til snaps og andre små stærke drinks. Specifikationer - Materiale: Glas - Farve: Klar - Mål: H: 10 cm. Ø: 3,8 cm. - Rumfang 6,5 cl.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna