Indlæser...

Ship Full of IPA 33 cl.

Varenummer
690899
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

15,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 13,00 kr. . Spar 13%
Ship Full of IPA 33 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

"Ship Full of IPA" er en aromatisk og smagfuld India Pale Ale (IPA) øl, der er kendt for sin karakteristiske smagsprofil og forfriskende natur. Her er nogle af de træk, du normalt kan forvente fra en IPA-øl som "Ship Full of IPA":


1. Høj Kvalitet: "Ship Full of IPA" er brygget med fokus på kvalitet og smag. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt for at opnå en rig og balanceret smagsoplevelse.


2. Aromatisk Humle: IPA-øl er kendetegnet ved en rigdom af aromatisk humle, der giver øllen en blomsteragtig og krydret duft samt en tydelig bitterhed i smagen.


3. Frugtagtig Smag: Mange IPA-øl har også en frugtagtig smag med noter af citrusfrugter som grapefrugt og appelsin, der giver øllen en behagelig sødme.


4. Balanceret Bitterhed: Selvom IPA-øl er kendt for deres bitterhed, arbejder gode bryggerier på at skabe en balance mellem humlebitterhed og maltsødme, hvilket giver øllen kompleksitet.


5. Alsider og Nydelse: IPA-øl som "Ship Full of IPA" kan nydes alene eller som en ledsager til en bred vifte af måltider. De er også populære i ølcocktails og blandet med andre øltyper.


6. Servering: IPA-øl serveres normalt kølet, og de leveres ofte i flasker eller dåser i forskellige størrelser, herunder 33 cl (330 ml).


7. Ekstra Information: For at få mere information om "Ship Full of IPA," inklusive detaljer om bryggeri, alkoholindhold og specifik smagsprofil, anbefales det at besøge producentens websted eller konsultere produktets etiket, hvis den er tilgængelig.


Husk, at smagen og karakteristika af en specifik IPA-øl kan variere afhængigt af bryggeriet, så det er altid en god idé at udforske anmeldelser og beskrivelser for at få en mere detaljeret forståelse af den pågældende øl.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna