Indlæser...

Shark vacuum IZ320EUT, Powerfins, 120 min runtime, True Pet

Varenummer
684721
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

3.999,00 kr.

Beskrivelse

Shark IZ320EUT Powerfins er en innovativ og højtydende støvsuger, der er designet til at gøre rengøringen mere effektiv og mindre besværlig. Den er en del af Shark's True Pet-serie, som er specifikt udviklet for at håndtere de udfordringer, der følger med at have kæledyr i hjemmet.


En af nøglefunktionerne i denne støvsuger er Powerfins-teknologien. Dette er en unik børsteteknologi, der sikrer dybdegående rengøring af alle overflader. Powerfins' børster skraber effektivt snavs og støv op fra gulve og tæpper, og sikrer en mere grundig rengøring sammenlignet med traditionelle støvsugerbørster.


En anden bemærkelsesværdig egenskab ved Shark IZ320EUT er dens lange driftstid. Med en imponerende batterilevetid på 120 minutter, har du rigelig tid til at rengøre hele hjemmet på en enkelt opladning. 


Shark IZ320EUT er også udstyret med en række funktioner, der er designet til at gøre det nemmere at rengøre kæledyrshår. Dens True Pet-teknologi inkluderer specialiserede børster og redskaber, der effektivt opsamler og fjerner hår, hvilket gør den ideel for dyreejere.


Samlet set er Shark IZ320EUT Powerfins en kraftfuld, pålidelig og dyrevenlig støvsuger, der kombinerer avanceret teknologi med praktisk design for at give en overlegen rengøringsoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna