Indlæser...

Shark vacuum IZ300EUT, Powerfins, 60 min runtime, True Pet

Varenummer
684720
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

3.249,00 kr.

Beskrivelse

Shark IZ300EUT Powerfins er en højtydende, dyrevenlig støvsuger, der kombinerer avanceret teknologi med praktisk design for at give en overlegen rengøringsoplevelse.


Denne model er udstyret med Powerfins-teknologien, en unik børsteteknologi, der sikrer dybdegående rengøring på alle overflader. Powerfins' børster skraber effektivt snavs og støv op fra gulve og tæpper, hvilket giver en mere grundig rengøring sammenlignet med traditionelle støvsugerbørster.


Shark IZ300EUT har en driftstid på 60 minutter, hvilket giver dig rigelig tid til at rengøre hele hjemmet på en enkelt opladning. Dette er ideelt til de, der ønsker at udføre hurtige og effektive rengøringsopgaver uden hyppige opladningspauser.


Som en del af Sharks True Pet-serie, er denne støvsuger også designet til at håndtere udfordringerne ved at have kæledyr i hjemmet. Den er udstyret med specialiserede børster og redskaber, der effektivt fjerner kæledyrshår, hvilket gør den ideel til dyreejere.


Samlet set er Shark IZ300EUT Powerfins en effektiv og brugervenlig løsning til hjemmets rengøringsbehov, specielt velegnet til dyreejere på grund af dens dyrevenlige funktioner og robuste ydeevne.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna