Indlæser...

Shark vacuum IZ300EU, Powerfins, 60 min runtime

Varenummer
684719
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

2.999,00 kr.

Beskrivelse

Shark IZ300EU Powerfins er en stærk og effektiv støvsuger, der er skabt med højteknologiske egenskaber for at sikre en dybdegående og bekvem rengøring.


Udstyret med Powerfins-teknologien, har denne støvsuger en unik børsteteknologi, der giver en mere effektiv rengøring på alle overflader. Powerfins' børster er designet til at skrabe støv og snavs op fra gulve og tæpper, hvilket giver en mere grundig rengøring sammenlignet med traditionelle støvsugerbørster.


Med en driftstid på 60 minutter på en enkelt opladning, er Shark IZ300EU ideel til dem, der ønsker at kunne rengøre hele deres hjem på én gang. Dette gør det muligt at gennemføre omfattende rengøringsopgaver uden at skulle oplade støvsugeren flere gange.


Samlet set er Shark IZ300EU Powerfins en praktisk og pålidelig støvsuger, der kombinerer avanceret teknologi med lang driftstid for at give en overlegen rengøringsoplevelse. Dens robuste ydeevne gør den til et godt valg for dem, der søger en pålidelig løsning på deres rengøringsbehov.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna