Indlæser...

Sesamdressing 250 ml

Varenummer
682618
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

51,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores lækre Sesamdressing. Denne cremede og velsmagende dressing er perfekt til at tilføje ekstra smag og tekstur til dine salater, buddha bowls eller som en lækker dip til grøntsagsstænger.


Den 250 ml flaske giver dig rigeligt med Sesamdressing til at forkæle dine smagsløg. Vores dressing er lavet med omhu og indeholder lækre sesamnoter, der tilføjer en aromatisk og nøddeagtig smag til dine retter.


Prøv vores Sesamdressing på din yndlingssalat for at tilføje en cremet og velsmagende dimension. Den er også perfekt til at pifte dine buddha bowls op med ekstra smag og saftighed. Brug den som en dip til grøntsagsstænger for en sund og velsmagende snack.


Vores Sesamdressing er lavet med kvalitetsingredienser og er fri for kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler. Den har en blød og konsistent konsistens, der gør den nem at blande og anvende på dine retter.


Opdag vores lækre Sesamdressing i en praktisk 250 ml flaske. Tilføj en aromatisk og nøddeagtig smag til dine salater, buddha bowls og grøntsagsstænger. Prøv vores Sesamdressing i dag og løft dine retter til et nyt niveau af smag og saftighed. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna