Indlæser...

Serveringspalle, 30 x 20 cm - APS

Varenummer
9733
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 119,00 kr. Normalpris 167,00 kr.
Spar 29% (48 kr)

Beskrivelse

Moderne og Fin Serveringspalle i Brun Træ

Denne moderne serveringspalle er det perfekte tilbehør til enhver café eller hjemmeindretning. Lavet af holdbart træ i en smuk brun farve, tilføjer den et rustikt og elegant touch til ethvert bord.

Med målene 30 x 20 cm og en højde på 3 cm, er denne serveringspalle ideel til at servere forskellige ting på. Du kan bruge den som en varmebriks til at holde dine pander, gryder og kaseroller varme. Du kan også placere den på dit bord og have dine krydderier som salt, peber, olie og balsamicoeddike stående på den. Dette vil ikke kun være praktisk, da alle dine ting er samlet ét sted, men det vil også tiltrække opmærksomhed fra dine gæster.

Uanset om du bruger den til servering eller som en dekorativ genstand, vil denne serveringspalle være et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til dit hjem eller café.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna