Indlæser...

Serveringspalle, 30 x 20 cm - APS

Varenummer
9733
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

131,00 kr.

Beskrivelse

Moderne og fin serveringspalle

Aldrig har paller været så moderne, hvilket formentligt har noget at gøre med, at det for tiden er meget moderne at genbruge. Man ser paller alle vegne og enhver moderne cafe med respekt for sig selv har nogle udendørsmøbler, som er lavet af paller. Nu er pallerne også kommet ind på bordet, hvilket er tydeligt med denne serveringspalle. For denne serveringspalle kan nemlig bruges til at servere forskellige ting på. Blandt andet kan den også bruges som varmebriks således, at du kan have varme pander, gryder og kaseroller ovenpå. Du kan også have serveringspallen stående på bordet altid og have ting som salt, peber, olie og balsamicoeddike stående. Det vil gøre, at det både er praktisk således, at alle disse ting står samlet og desuden vil det tiltrække meget opmærksomhed fra dine gæster.
 
Bredde20 cm Dybde30 cm Højde3 cm MaterialeTræ FormRektangulær FarveBrun Varenr.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna