Indlæser...

SERPENTINER PK Á 3 RULLER

Varenummer
683507
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

20,00 kr.

Beskrivelse

Festlig Serpentinerruller til Enhver Begivenhed

Gør dine begivenheder endnu mere festlige med vores pakke med 3 serpentinerruller. Disse farverige serpentiner er det perfekte tilbehør til at skabe en festlig atmosfære og tilføje ekstra glæde til dine fester.

Det er nemt at bruge vores serpentinerruller. Du skal blot holde enden af rullen og kaste serpentinerne i luften for at sprede festlighed og farver. Du kan også hænge serpentinerne op som dekoration og skabe en livlig og festlig atmosfære.

Uanset om det er til fødselsdage, jubilæer, bryllupper eller karnevalsfester, er vores serpentiner den perfekte måde at skabe glæde og feststemning blandt dine gæster. De er sjove, farverige og vil skabe uforglemmelige øjeblikke og minder.

Vores serpentinerruller er sikre at bruge og egner sig til både indendørs og udendørs arrangementer. De er et fantastisk tilbehør til at skabe sjove og festlige øjeblikke.

Tilføj ekstra farver og festlig stemning til dine begivenheder med vores pakke med 3 serpentinerruller. Skab en uforglemmelig festlig atmosfære med vores serpentinerruller. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna