Indlæser...

Scoop Slushice Koncentrat Hindbær 1L

Varenummer
676066
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

79,00 kr.

Beskrivelse

Scoop Slushice Koncentrat Hindbær, 1L


Gør dine slushice-drikke endnu mere lækre og forfriskende med vores Scoop Slushice Koncentrat i smagen af hindbær. Dette koncentrat er specielt designet til at give dine slushice-drikke en autentisk og intens hindbærsmag.


Vores Scoop Slushice Koncentrat Hindbær leveres i en praktisk 1 liters flaske, der giver dig nok koncentrat til at lave mange dejlige slushice-drikke. Du skal blot blande koncentratet med vand og is i en slushicemaskine eller blender for at skabe de perfekte, forfriskende slushice-drikke.


Det naturlige hindbærsmag og den søde aroma i koncentratet vil forkæle dine smagsløg og tilføje en dejlig frugtagtig dimension til dine slushice-drikke. Den intense farve vil også tilføre et festligt og indbydende udseende.


Uanset om det er til børnefødselsdage, sommerfester eller bare til at forkæle dig selv, er vores Scoop Slushice Koncentrat Hindbær det perfekte valg. Lav nemt og hurtigt lækre hindbærslushice-drikke, der vil bringe smil på alles læber.


Forkæl dig selv og dine gæster med vores Scoop Slushice Koncentrat Hindbær og nyd en forfriskende og velsmagende oplevelse. Lad hindbærsmagen tage dine slushice-drikke til nye højder og skab uforglemmelige øjeblikke med hver slurk.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna