Indlæser...

Schneider chokoladeform, rektangel, 32 huller, 3,5 x 2,5 cm

Varenummer
673552
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

249,00 kr.

Beskrivelse

Præsenterer Schneider chokoladeform i rektangel design, med 32 huller, der hver måler 3,5 x 2,5 cm. Denne chokoladeform er fremstillet af polycarbonat, et materiale, der sikrer et fantastisk flot og blankt resultat for dine fyldte chokolader. Når chokoladen er tempereret korrekt, slipper den let formen uden besvær.


Chokoladeformen har en bredde på 27,5 cm og en dybde på 17,5 cm. For at opretholde formens kvalitet og levetid, bør den rengøres med varmt vand og tørres af med vat før brug. Det anbefales ikke at vaske formen med sæbe eller i opvaskemaskinen.


Selvom materialet er angivet som rustfrit stål, er denne form faktisk lavet af polycarbonat. Uanset om du er professionel konditor eller en chokoladeentusiast, vil Schneider chokoladeform i rektangel design give dig mulighed for at skabe smukke og lækre fyldte chokolader til enhver lejlighed.


Bredde 27,5 cm

Dybde 17,5 cm

Materiale Rustfrit stål

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna