Indlæser...

Scavi & Ray Prosecco DOC, Wooden Box (MG) FL 150

Varenummer
10576
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

499,00 kr.

Beskrivelse

Scavi & Ray Prosecco DOC - En Italiensk Spumante af Højeste Kvalitet

Scavi & Ray Prosecco DOC er en mousserende vin af allerhøjeste kvalitet. Den er lavet af druer, der kaldes Premium Spumantes, og som dyrkes i et strengt kontrolleret Prosecco-område i Veneto, Italien. Med en størrelse på 150cl er denne flaske perfekt til at dele med venner og familie.

Med en alkoholprocent på 11,0% har Scavi & Ray Prosecco en unik karakter og er perfekt afbalanceret. Den har livlige bobler og kan nydes iskold med isterninger som en forfriskende aperitif. Den passer også godt til skaldyr og pastaretter.

Scavi & Ray Prosecco DOC er også blevet populær som en ingrediens i forskellige drinks, herunder den populære Aperol Spritz. Denne mousserende vin er pakket i en flot trækasse, der gør den til en perfekt gave til enhver vinelsker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna