Indlæser...

Scavi & Ray Prosecco DOC (MG) FL 150

Varenummer
10551
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

229,00 kr.

Beskrivelse

Scavi & Ray Prosecco DOC (MG) FL 150 - En Frisk og Frugtagtig Champagne

Scavi & Ray Prosecco DOC (MG) FL 150 er en italiensk champagne, der vil imponere selv de mest kræsne champagneelskere. Denne champagne har en frisk og frugtagtig smag, der vil vække dine smagsløg til live. Med sine utrolig fine bobler er den perfekt til at fejre særlige øjeblikke eller bare til at nyde en aften i godt selskab.

Denne champagne er fremstillet af Scavi & Ray, en anerkendt vingård beliggende i det nordlige Veneto i Italien. Vingården har en lang tradition for at producere kvalitetschampagner, og det kan smages i hver eneste slurk af denne champagne.

Scavi & Ray Prosecco DOC (MG) FL 150 leveres i en flaske med en kapacitet på 150 cl, hvilket gør den perfekt til større sammenkomster eller festlige lejligheder. Med en alkoholprocent på 10,5% er den let og behagelig at drikke.

Uanset om du nyder den alene eller serverer den til dine gæster, vil Scavi & Ray Prosecco DOC (MG) FL 150 med sikkerhed imponere med sin lækre smag og fine bobler.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna